... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PatO napísal:Je lepšie ho dať čipnúť +15kw ako kúpiť Power box ?
fritolko napísal:
To vážne ešte niekto rozmýšľa nad powerboxom?![]()
A chalani z profitunningu to chipuju zhruba tak na 110Kw - 150 koni, ale ako písal simík dostaneš z toho aj viacej len nie preboha powerbox!!!
Lewelboss napísal:Nemyslim ze je to zanedbatelne. Je pravda ze ked pozriem na siroky trh aut, su aj lepsie priklady na chiptuning ako tento 100kw, ale zvysenie vykonu tomuto auto fakt pomoze z tych lenivych spodkov..
Sam mam mometalne 100kw upraveny nie extremne a par dni dozadu som s nim v pohode konkuroval 135kw touringu. Je pravda ze kila tu robia svoje, kedze 20d ma 1450, kdezto 30d 1600 a touring este o nieco viac, no stale je to na zamyslenie ci je to take zanedbatelne.
A autorovi tejto temy:
Vidim ze mas kraj Nitriansky. Neviem z kadial konkretnejsie si, ale ak to nemas daleko ku mne, zastav sa a mozme sa povozit na mojom. Ak sa ti to bude pacit, mozem to urobit na tvojom aute, kedze sa tomu venujem.
Samozrejme aj pripadne inak, podla ocakavani a poziadaviek..
BrunoSoprano napísal:
tak to je pravda,že ked je 100kw pravidelne servisovaný a má repasnuté čerpadlo aj tú novšú jednotku elektonickú v ňom a turbo nové,tak ten motor, ešte dlho dlho bude slúžiť,sám som ho mal nadžgal som do neho cca 3000€ povymieňal čo sa dalo a doteraz funguje kamarátovi,ktorému som ho predal ako švajčiarske hodinky a už má okolo 380 000km a na tom motore to nie je ani počuť,ide tak isto ako ked mal 150 000km a spotreba 5-6litrv nafty .Ked sa o tento motor a auto staráš tak sa ti odvďačí a bude ti slúžiť a nesklame ťa iba raz,ked zachrčí vp44,potom už pojde stále a bude poslúchať. Tú trojlitrovú trojku touringa si dal dole asi zato,lebo,ho mal tiež tak načipovaného ,že hrabal ešte aj na trojke a strácal trakciu,ked ju potreboval pri akceleráciialebo ho dusil alebo mal niečo tažké v kufry naložené,lebo keby mu zadelí za dva a vytočí na 80km/h tri na 120a a 4ku na 180km/h zaradí 5ku tak hajde,nevidíš ho nijako,jebo 320d 100kw viac jak 210-220km/h nepojde ,tak , nechytačka na ten motor,môžeš ho mať načipovaného aj v MM racingu,nikdy z neho nedostaneš 3rojlitr 6valec
ten krútiaci moment 2,0 liter nikdy nebude mať a ked ma budú presvídčať,že s čipom preskočia 3,0d,tak ked dáš 3,0d načipovať,tak ti zežuje kardan,čo budeš také kopance dostávať z krútiaceho momnentu pri akcelerácii jak keby si mal M3
Troječka e46ka 2,0D 100kw je také autíčko akurát na spotrebu a bežné jazdenie ale výkonu a pocitu 6valca to má ešte daleko :)