... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Ak máš webasto original,tak to funguje len ako príhrev a ten sa nezapína pre štartom,ale až po štarte, po dodržaní určitých podmienok,už sme to tu riešili milion krat.....dá sa to prestavať na nezávislé kurenie,ale nieje to také lahké ako u E39!!!!!Zatial som to ešte ani ja nedoriešil.....
TT-SIMIK napísal:jednoducho.....vypni ju predtym ako vypneš motor,ked pojdeš štartovať už nezapne display......po naštartovani si ju zapneš.....inak to nejde,teda aspon o tom neviem....
TT-SIMIK napísal:jasneeeeeeeeeeeeeeee
Ivank napísal:Mne to tiez nejde...
Ked vypnem ventilator, tak pri nastartovani sa zapne na minimalne otacky... ked pridam otacky, tak to si pamata a pri nastartovani roztoci ventilator podla toho..ale ked ho vypnem uplne a potom znova nastartujem, tak ho zase zapne na minimum...
franzkiller napísal:divne, mne to funguje ako pisal tt simik, ked pred vypnutim motora vypnem kurenie, pri zapnuti zapalovania ostane vypnute.
inak super vec je ze ked sa to nastavi na 16C tak vobec neohieva vzduch, neotvara ventil takze motor sa rychlejsie zohreje. kedze som otuzily tak mi to len vyhovuje pri kratsich jazdach po meste :) potom uz len pri pridani na 16.5C vidno ako klesne teplota chladiacej a zacne to kurit.
airbone napísal:da sa to nastavit tusim cez diagnostiku aby nezapinalo ked pretocis klucom do druhej polohy. Da sa nastavit aj kompersor ci ma zapnut / vypnut apd..