... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Tybee napísal:Nie vsetky E46-ky maju pod volantom?To som nevedel.
miraso napísal:ale ved ten link je zasa na resetovac s tym zlym konektorom:)) ja som kukal ten s tym kruhovym na ebay a asi 15€..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-OBD- ... veQ5fTools
miraso napísal:ja som to tam hladal ako si mi proadil a nic som nenasielaspon nic nebolo viditelne, neviem ci to je nejako zakrytovane..tak skusim v tom motori niekde:)
Ferinoza napísal:
tak bud to najdes pod takou krytkou pri motore krytka ako od servo nadrzky taka okruhla ... odkrutis a pod vickom su piny - do kruhu
alebo mas ten novsi system .. pod volantom na lavej strane je odkladaci priestor taky maly a tusim ze ked ho otvoris bude tam krytka a pod nou to je ... alebo tam niekde.. BUD-ALEBO... inak to byt nemoze...
borkos napísal:seruste chlapci, starsie E46 maju okruhlu zasuvku pri pravom prednom tlmici v motorovom priestore a novsie maju novsiu OBD II zasuvku vo vnutri pod volantom, netreba vam origo resetovac, staci kusok kablu spojit v zasuvke piny cislo 7 a 17 potom otocit klucik do polohy 2 a pockat tak 20 sekund a vsetko sa vynuluje....ale mam taku skusenost, ze ked je uz -28000 tak pomoze len diagnostika ale aj tak treba najskor skusit to spojit, nicoho sa netreba bat, ten resetovac funguje na takom istom principe...
serchio napísal:urcite do r.v. 2000 maju pri webaste okruhlu zasuvku, aspon co som ja do teraz videl, aj ja ju tam mam, bol som v tempuse resetnut stalo to presne 9,95€.
ondriso napísal:mam 330d, r.v. 2003, a podarilo sa mi mro resetnut s lavym kolikom...