prepačte viem že sa to tu už dost často rozoberalo ale skušal som všetko a vždy mi svietia kontorlky oboch zadnych svetiel aj napriek tomu že svetla všetky svietia okrem osvetlenia špz, žiarovky nedostavaju elektriku pozeram som do tej guemnej rurky čo idu kable cez neho k osvetleniu špz a nebolo tam žiadne značne poškodenie jedine jeden kabel bol odizolovany neviete mi prosim pomoct kde by mohla byt chyba ? dakujem
No býva to občas tak skorodovane,že tam nenameraš nič,lebo modul odpaja tie svetla ak ich detekuje ako vypalene,alebo zly kontakt.....sa mi tak zda......
No býva to občas tak skorodovane,že tam nenameraš nič,lebo modul odpaja tie svetla ak ich detekuje ako vypalene,alebo zly kontakt.....sa mi tak zda......
no tak dnes sa mi to konečne podarilo opravit chyba bola v kablovany 2 kable boly odtrhnute som ich spojil popajkoval a už všetko funguje ani kufor mi nesiel predtym manualne otvarat teraz už ide aj to konečne
No vidíš,šikovným ludom partí svet...... Niektorý ludia si myslia,že sa to za nich samé vyrieši,ak budu okolo toho písať litanie,ale ty si si ten problém našiel a tak to má byt.....