Tento problem som mal aj ja. Kedze som robil v BMW, tak mi to mechanici rozoberali a pozerali nato, uplne vypalene paraboly. Auto je 02/2005, po necelych 90tis. km sa to stalo, minulu zimu. KULANCIOU U VYROBCU NIC NEVYRIESITE, SKUSAL SOM TO. Zaujimave, ze sa to deje LEN na 318d so ZKW. Tento problem sa tyka svetiel ZKW ale nie AL. Skusal som paraboly pochromovat sprejom, bolo to ovela lepsie, ale tym, ze ich nastriekate prekryjete aj zarezy v parabole na lamanie svetla cez sosovku, cize svetlo je trosku nesumerne, ale s povodnym stavom sa to neda porovnat. Chcel som to dat cez havarijnu poistku, ale uvedomte si, ze musite volat policajtov a je to trestny cin vdaka cene tych svetiel, takze tak aby vam na to neprisli

.
Ja som to vyriesil kupou novych svetiel ako dobudovacej sady original BMW, ktora sluzi na prestavbu z halogenov na bi-xenony, t.j. 1200€ namiesto 2000€ za samostatne svetlomety a ta dobudovacia sada obsahuje vsetko. Od novych vybojok, cez snimace, kablovacku, riadiacku svetiel, drziaky, vsetko takze vam to ostava ako nahradne diely.
Hacik je, ze dobudovacia sada je opat iba ZKW, ale uz to vraj nie je problem s novymi seriami.
Kto by chcel, viem predat celu tu sadu (povodnu s pochromovanymi parabolami, kablovackami, a cidlami...), vhodne napriklad na prestavbu z halogenov na bi-xenony.