... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMW-boy napísal:Ja mam spotrebu na moj vkus vysoku, ale neviem kolko by mal zrat podobny motor...a bol som aj na diagnostike a sice ukazovalo vselijake chyby ale ked to vymazali,nastartoval som behal, tak vsetko ok ukazovalo bez chyb..a ja to cem vyriesit lebo predavam moje bawo a kupcov to odradi vies...
BMW-boy napísal:u mna je to presne tak a nekedy mi ukaze PC aj 13 a tak ale tlacim plyn sice ale vsimol som si davnejsie, ze zo zaciatku sa mi ekonomer neopieral o hranicu 20l pri zrychlovani :) neviem no, ale to trasenie ma fakt stve
Kallon napísal:
no mas podobne priznaky ako som mal ja, priemerna spotreba podla BC aj po prejdeni 200-300km lietala hore dole 1-3l/100km v zavislosti jak som tlacil na plyn![]()
. a to trasenie som mal aj ja
daj si premerat snimac ci ti dava spravne napatie
BMW-boy napísal:Zdravim pani...mam BMW 316Ti 1.8 16V 85kW benzin E46 COMPACT a za kazdym ked rano startujem mi trasie autom...ked mu pridam, tak netrasie,ale ked ho pustim na zakladne otacky tak trasie....trasie to po dobu kym ide asi sytic a pak ked sa uz ustalia otacky, klesnu, tak to prestane...ani cez den, alebo ked je teply motor ani nezatrase vsetko pekne ide drzi nebucha nevibruje...uz si neviem rady...vymenil som origo sanie za sportovy filter a trasie to menej...filtre mam nove aj sviecky a cievky na svieckach tiez...prosim o radyyyy Dakujem