Streda, 8. Februára 2012, 23:47
nie nerobil som podla toho navodu, skus to dat dajakemu mechanikovia visvetli mu co ma urobit, neboj to je lachka robota to nebude stat vela penazi. opisem ti ako sa to mne zacalo ties mi to v zime zacalo klepat znicoho nic , tak som menil oleje a nic nepomohlo to , doslo leto a auto ani neklepalo iba zimnich pocasiach. ale hovorim ja som lem menil olej 5w30 edge castrol a parkrat som mu vital ked to klepalo .teraz je tomu rok co to trocha prestalo klepat jazdil som do teraz a nic sa nedeje s motorom. ale hovorim rad by som bol keby ze to zistis a das mi vediet cim to bolo , aj keby si to sem napisal vela ludom by si moc pomohol, lebo to je taka zahadna chyba co sa neda moc zistit . este jedna vec ma napadla skus pozriet 36 poistku to je taka velka tu so este menil len ma to tak napadlo, pozri to. a este ta spojka ja startujem ak je spojka vitlacena a neklepe to hovorim prestalo to neviem aka zahada sa stala ale prestalo to.este jednavec ma napadlo menil som kladky aj na klime aj na alternatori mozna aj to mohlo pomoct, cital som to ze niekedy ked su stare tak klepocu tak skus ich dat vimenit. tak ze asi takto ti mozem pomoct viac neviem ani ja.