... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

hegel8
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

e 46?

Utorok, 3. Januára 2012, 23:29

Srdecne a novorocne pozdravujem klubaci,
aspirujem na 3 kovu radu e 90, snorim sledujem ceny jazdeniek v SR aj u nasich nemeckych bratov. Ceny sa hybu skor v nas prospech, no a cakanie v mojom pripade znamena setrenie. Chcel by som sa vas ale na okraj spytat este na e 46 benzin alebo dizlik 110kw cim najmladsi rocnik, kedze tieto idu aj u nas v zaujimavych cenach, a znamenalo by to skorejsiu kupu- jasne,ze s rizikami. moja investicia by mala byt v tomto pripade tak 6000-7000 max. Viem,ze tu uz bolo o 46 vela popisane, no rad by som sa spytal, ci by ste mi odporucili kupit este tento typ, alebo je lepsie rovno pockat na 90-ku ?
Velmi pekne dakujem, H8

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: e 46?

Streda, 4. Januára 2012, 00:27

porovanas dve generacie BMW. e46 je krasne auto na svoju dobu nadcasove (osobny nazor).
ale KEBY som mal peniaze na e90 kupujem to. vsimni si zvyraznenie slovicka keby :smile:
zastavam sa nazoru radsej kupit e46 v dobrom stave ako e90 pred smrtou :wink:
len hovorim, vsetko je o prachoch, money, love, cash, ..... :!:

Užívateľov profilový obrázok
BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Streda, 4. Januára 2012, 02:28

hegel8 napísal:
Srdecne a novorocne pozdravujem klubaci,
aspirujem na 3 kovu radu e 90, snorim sledujem ceny jazdeniek v SR aj u nasich nemeckych bratov. Ceny sa hybu skor v nas prospech, no a cakanie v mojom pripade znamena setrenie. Chcel by som sa vas ale na okraj spytat este na e 46 benzin alebo dizlik 110kw cim najmladsi rocnik, kedze tieto idu aj u nas v zaujimavych cenach, a znamenalo by to skorejsiu kupu- jasne,ze s rizikami. moja investicia by mala byt v tomto pripade tak 6000-7000 max. Viem,ze tu uz bolo o 46 vela popisane, no rad by som sa spytal, ci by ste mi odporucili kupit este tento typ, alebo je lepsie rovno pockat na 90-ku ?
Velmi pekne dakujem, H8

E46tky kupis uz od 3500 (vraky), a okolo 5000 eur mas bezne ceny, no a pri E90 si to vynasob eulerovym cislom a mas cenu E90tky.

Je zrejme ze ceny E46tky klesaju pomalsie ako ceny E90tky, a tiez ber do uvahy to ze za chvilku pride nova generacia 3er a vtedy estelen ceny E90tok pojdu dole.

No ak zhanas auto za 6000eur tak chod do E46tky po facelifte, budes mat krasne auto a este sa ti mozno zvysi (podla motora a stavu atd. ..) aj na pripadne opravy.

Ak mas cas tak si pockaj pol roka a potom kup E90tku za dobru cenu.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

hegel8
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Streda, 4. Januára 2012, 11:29

Zdravym chlapi,
diky za odpovede. Jasne Fox 1k, e 90 pred smrtou to v ziadnom pripade, skratka takto sa nechcem nechat odrbat za velky dukat, mimochodom -suhlasim s Tebou,ze je to o Love,vsak uz aj akysi Lennon vyspevoval, ze je to najdolezitejsie v zivote, vid. mal pravdu. Ale takto: osobne este bawora nevlastnim, len aspirujem, nacitavam zhanam informacie, mozne servisy, osobne poznatky od majitelov, atd. Takze velka VDAKA hlavne vam klubaci.Tie 46 ma lakaju dizajnovo, celkovym prevedenim, povozil som sa aj, financne pre mna pristupne, uplne by postacovala- mam skusenost s dizlom bmw, co by som aj bral-ovsem ako som sa docital aj tu, aj po rozhovoroch, nahovaraju ma na benzin- vral menej udrzbovo narocny, ovsem na palivo zase menej ekonomicky, e- 46 110 kw nafta asi hrozi uz problem s turbom, vstrekmi atd., no neviem. Opytal by som sa vas. Ten bawor co sa sa previezol je naftak e 46, rok len tusim, ale jazdi bez preblemov len taky jazz, iste urcite opravy tam boli, a majitel ho nemieni este menit.
Brano 13, jasne s tym prichodom F30 ratam, ratam aj s poklesom cien e 90, a rovnako chcem pockat este asi tak pol roka trochu viac,a zaujima ma ich cenovy pokles-dufajme,ze bude slusny. Jasne mi je ze 90 je modernejsia, no ako Ty hovoris, pri tej 46 by mi ostal kapital aj na jej liecbu, myslim, ze by mi pre zaciatok postacovala, mohol by som ju kupit skor, perpektivne pojde cenou dole este viac,NO otazka je, ci ist este do tohoto typu, ci investovat, ci to bude jazdit v zdravy este nejakych 5,6 rokov vid. rocniky po FL kazdopadne 110kw, benzin nafta, hlavne nafta- ako pises, a potom neskor, aj po skusenostiach, ist trebars do tej F30. Uvedomujem si aj ,ze tam je uz aj kopa neoriginal suciastok- ako sa pise. Je to mne, no pre istotu by som rad vedel vas nazor. Diky chalani. Zdravy H8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných