Streda, 4. Januára 2012, 11:29
Zdravym chlapi,
diky za odpovede. Jasne Fox 1k, e 90 pred smrtou to v ziadnom pripade, skratka takto sa nechcem nechat odrbat za velky dukat, mimochodom -suhlasim s Tebou,ze je to o Love,vsak uz aj akysi Lennon vyspevoval, ze je to najdolezitejsie v zivote, vid. mal pravdu. Ale takto: osobne este bawora nevlastnim, len aspirujem, nacitavam zhanam informacie, mozne servisy, osobne poznatky od majitelov, atd. Takze velka VDAKA hlavne vam klubaci.Tie 46 ma lakaju dizajnovo, celkovym prevedenim, povozil som sa aj, financne pre mna pristupne, uplne by postacovala- mam skusenost s dizlom bmw, co by som aj bral-ovsem ako som sa docital aj tu, aj po rozhovoroch, nahovaraju ma na benzin- vral menej udrzbovo narocny, ovsem na palivo zase menej ekonomicky, e- 46 110 kw nafta asi hrozi uz problem s turbom, vstrekmi atd., no neviem. Opytal by som sa vas. Ten bawor co sa sa previezol je naftak e 46, rok len tusim, ale jazdi bez preblemov len taky jazz, iste urcite opravy tam boli, a majitel ho nemieni este menit.
Brano 13, jasne s tym prichodom F30 ratam, ratam aj s poklesom cien e 90, a rovnako chcem pockat este asi tak pol roka trochu viac,a zaujima ma ich cenovy pokles-dufajme,ze bude slusny. Jasne mi je ze 90 je modernejsia, no ako Ty hovoris, pri tej 46 by mi ostal kapital aj na jej liecbu, myslim, ze by mi pre zaciatok postacovala, mohol by som ju kupit skor, perpektivne pojde cenou dole este viac,NO otazka je, ci ist este do tohoto typu, ci investovat, ci to bude jazdit v zdravy este nejakych 5,6 rokov vid. rocniky po FL kazdopadne 110kw, benzin nafta, hlavne nafta- ako pises, a potom neskor, aj po skusenostiach, ist trebars do tej F30. Uvedomujem si aj ,ze tam je uz aj kopa neoriginal suciastok- ako sa pise. Je to mne, no pre istotu by som rad vedel vas nazor. Diky chalani. Zdravy H8