... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
fishbone
Autor témy
Auto: Bmw 318i E46 N42
Kraj: Bratislavský

Dorabanie vyhrievania sedaciek

Utorok, 18. Septembra 2012, 11:53

Zdravim,
aj ked asi vacsina ma vyhrievanie sedadiel seriovo od vyroby, ale mozno ma niekto skusenost s dorabanim vyhrievania prednych sedadiel. Tu http://www.mall.sk/prislusenstvo-preprava-bicyklov/keetec-csh-2 som nasiel sadu karbonovych platniciek ktoru treba zasit pod potah a napojit. Samozrejme ze treba k tomu sikovneho calunika.
Niekde som pocul ze elektrika je potiahnuta popod kazde sedadlo , co by ulahcilo samotne napojenie na stavu , ale moze to byt blbost...

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Re: Dorabanie vyhrievania sedaciek

Utorok, 18. Septembra 2012, 14:29

uz ak chces dobabat vyhrievanie tak radsej rovno origo ako tam ma byt, nech nie si tuzer...

fishbone
Autor témy
Auto: Bmw 318i E46 N42

Utorok, 18. Septembra 2012, 20:13

No myslim si ze slovo tuzing nie je namieste pri tejto procedure. Mam origo M-packetove sedacky ktore su velmi zachovale a zohnat podobne s vyhrievanim + k tomu kablovanie do stredovej konzoly nebude asi najjednoduchsia a ani najlacnejsia zalezitost.
V zasade podobne vyhrevacie decky sa montuju do tovarenskych vyhrievanych sedadiel... Ja som chcel zistit ci sa s tym niekto nezaoberal a a ako to je s tymi kablami.

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Utorok, 18. Septembra 2012, 20:26

nech sa páči, tu je presne schéma ako to zapojiť, ak to chceš mať ako originál a neťahať + a - len tak z brucha
http://wds.spaghetticoder.org/en/svg/sp ... .svg?m=e46 toto je vodičova sedačka ostatné si vyklikáš aj sám :wink:
http://wds.spaghetticoder.org/en/e46/Co ... ing,_left/

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Streda, 19. Septembra 2012, 07:09

Nie je problem zohat z buracky potrebne diely. Sedacky nepotrebujes cele, stacia ti decky. V kazdom pripade budes musiet svoje sedacky rozobrat aby si tam dal tie ci one decky.

Ivank
Auto: BMW 320d E46

Streda, 19. Septembra 2012, 12:47

Asi by som riesil original...
Ten totiz hreje zadok aj chrbat, takze nemas pocit ako keby si sa postal :(

Ale to je asi len moj nazor...

Drzim ti palce. Mam rad nadsencov co sa neboja putsit sami do podobnych uprav...

Vela zdaru

m4x
Auto: E60 545i

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 17:24

Nema nik skusenost co ma caka pri prehadzovani z povodnych kozennych sedadiel na kozenne sportsitze? Vyberiem nejak tie vyhrievacie decky a prehodim na sportsitze, mam sa obavat toho calunenia? Ci to mam radsej posunut calunikovi? Je to velky problem rozlozit a poskladat naspat?
!!! Obrázok ???

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 18:44

Chlapci tu na fore je aj navod od uzivatela alfi666 nechce sa mi to hladat som u priatelky ... Ma to tam pofotene a je to riaden masaker
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 22:29

---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

m4x
Auto: E60 545i

Piatok, 21. Septembra 2012, 08:04

diky uz som to nasiel :-))
ale stale netusim ako to vyzera v origo sedacke s tou poduskou, ci je to velky problem ju vybrat s kabelazou a prekopat na druhu sedacku, najviac sa asi bojim toho poskladania calunenia naspat, no vsak uvidime ako dopadnem alebo budem hladat calunika na vypomoc
!!! Obrázok ???

Farelkooo
Auto: bmw e46
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 1. Januára 2015, 14:36

Zdravim chcem sa opytat mam sedacky vyhrievane..je kabelaz potiahnuta v aute uz ci ju musim tahat? lebo dake kable sa pod starimi sedackami..ale nemam zase ovladanie vyhrevu sedaciek prosiim o radu dakujem

F!0d0r
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 1. Januára 2015, 15:03

ked mas povodne sedacky v aute a chces origo vyhrevane musis tahat nanovo kabelaz k sedackam a k stredovemu panelu...sam som to robil

viktor505
Auto: e46 330d tour
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 1. Januára 2015, 15:25

F!0d0r napísal:
ked mas povodne sedacky v aute a chces origo vyhrevane musis tahat nanovo kabelaz k sedackam a k stredovemu panelu...sam som to robil

tiez som to robil a a druhy krat by som sa do toho uz asi nepustal :mrgreen: predpripavu kablov nebudes mat istotne, cize treba tahat kable..
a kazdopadne by som si pockal na nejaky pekny interier s vyhrevom a menil v podstate len sedacku za sedacku, nemusis potom zbytocne rozrabat sedacky
potrebovat budes listu s tlacitkami, poriesit kabelaz a samozrejme sedacky.... na jednom US fore je plno navodov a tipci si to tam fotia do uplnych detailov ale nepamatam si presne nazov stranky...
kazdopadne GL :thumbup:

tuke67

Piatok, 2. Januára 2015, 17:40

vsetko sa da , len je treba nemat nasrate v rukach . tak ako ide sedacka zlozit tak ide aj rozlozit najzavaznejsie a zaroven najviac pracne je dostat calunenie od kostry. je prichytene sponkami o droty ktore su zasunute v molitanoch . ja som to robil dvomi dlhymi kliestami, na toto je potreba si dat najvacsi pozor

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných