... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
rosta636
Autor témy
Auto: E46 330d Touring
Kraj: Zahraničie

Diagnostika /zkušenost

Štvrtok, 13. Februára 2014, 10:39

ahoj! Má s tímhle někdo zkušenost? Ten Dis chodí bez problému?
http://www.autoconnect.sk/www-autoconne ... tion#anch1

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Re: Diagnostika /zkušenost

Štvrtok, 13. Februára 2014, 10:51

Racsej napis uzivatelovi ice.blade ten ti to posle lacnejsie a najme so zarukou funkcnosti a v pripade updatu sa mozes nanho obratit!

rosta636
Autor témy
Auto: E46 330d Touring
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:22

ICE.blade znám a musím říct že má semnou hodně trpělivosti.Jenže já prostě nejsem asi schopnej ten Dis nainstalovat a nebo potřebuji skutečně návod pro naprostou lamu.Taky je možný,že ten Dis co mám staženej ,tak je vadnej. Pokud mě pošle kabel i se softem a návodem pro lamu,tak já nemám prostě problém to od něho vzít.Tento odkaz už je cesta se zoufalosti.
Koupil jsem tenkrát od někoho kabel se softem INPA.Jenže ted potřebuju nakodovat vstřikovač na 330d,ta inpa by to měla umět,ale prostě to z nějakýho pro mě neznámýho důvodu vyhazuje chybovou hlášku.Nevím jestli je problém v kabelu nebo tý INPĚ něco chybí?
Snažil jsem se to řešit i zde na klubu a bez výsledku.Tak poslední naději vidím v tom DISU
Bohužel s tím přepsáním IMA kodu si neví rady ani ice.blade,nikdy to nedělal.On se mě opravdu snaží pomoci,ale....

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 14:43

vsetky navody na instalacie mam ako pre uplnych zaciatocnikov s PC a stale sa ich snazim zjednodusit co sa da (instalaciu DISu mam spravenu ze je to otazka 3 klikov), vsetko je funkcne s kablami co predavam ale navody ako si co spravit robit nebudem a po pravde nemam moznosti aby som vsetko co sa da spravit otestoval ;)

ale nikoho neodhovaram od inych predajcov kludne kupujte hocikde :thumbup:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Februára 2014, 00:42

Tu chybu hodi uz pri kliknuti na ima,alebo ked zapisujes a potvrdis?
rosta636 napísal:
ICE.blade znám a musím říct že má semnou hodně trpělivosti.Jenže já prostě nejsem asi schopnej ten Dis nainstalovat a nebo potřebuji skutečně návod pro naprostou lamu.Taky je možný,že ten Dis co mám staženej ,tak je vadnej. Pokud mě pošle kabel i se softem a návodem pro lamu,tak já nemám prostě problém to od něho vzít.Tento odkaz už je cesta se zoufalosti.
Koupil jsem tenkrát od někoho kabel se softem INPA.Jenže ted potřebuju nakodovat vstřikovač na 330d,ta inpa by to měla umět,ale prostě to z nějakýho pro mě neznámýho důvodu vyhazuje chybovou hlášku.Nevím jestli je problém v kabelu nebo tý INPĚ něco chybí?
Snažil jsem se to řešit i zde na klubu a bez výsledku.Tak poslední naději vidím v tom DISU
Bohužel s tím přepsáním IMA kodu si neví rady ani ice.blade,nikdy to nedělal.On se mě opravdu snaží pomoci,ale....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných