... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
matej.hubac napísal:CCa pred 3tyzdnami som menil vstreky, diagnostika vyhodila ze vstrek cislo 3,4,5,6 kolisali nad hranicu 5... Auto slo dva tyzdne v pohode...cca 2000km Teraz mi auto pokuckava nepravidelne idu otacky na volnobehu ked dam D tak pocas jazdy sem tam kolisu vtedy aj autom trha... ale zas mi neukazuje aktualnu spotrebu bud je ma 0 alebo ide rovno ku 20... ked jazdim a zastanem napr na semafore tak vtedy zacne kaslat az zdochne.... co to moze byt? Mam znovu vymenit vstreky??? diagnostika neukazuje ziadnu chybu.... auto zahadne v P ide normalne.... akonahle zaradim D tak sa prejavia problemy... Vdaka za kazdu odpoved....
TT-SIMIK napísal:IMA(korekcne odchylky)s tymto problemom nikdy nic s tymto nemala!!!
TT-SIMIK napísal:To netvrdim....ale ak ma 135kw tak ima nema ale ak by aj mal 150kw ima nezapisane nesposobia silne trasenie,alebo skapanie....ima je 5% dopasovanie korekcii nic viac!
Ps:aku mas akusenost ty??Lebo ja som tryskovych problemov riesil tisic a nikdy nebol problem v zapisani.....
Pred tyzdnom som daval do 535d nove vstreky,jazdilo sa s nou tyzden bez zapisu,potom som porovnaval korekcie a boli malinko lepsie po zapise....
Skoda ze nenapisal model,nemuseli sme triafat a typovat....