... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Chyba zaluzie chladica a ventilator

Utorok, 4. Novembra 2014, 22:25

19palec05 napísal:
Nazdar klubaci.Mal som zly ventil ktori ked da RJ vediet tak pusti podtlak aby sa zatvorili tie klapky co su medzi motorom a chladicmi-c.dielu:11741742712
Ked som ho ale nahodil,klapky mi zacali pekne fungovat ale pri prvej jazde autom asi po 100 metroch mi auto zacalo trhat,vyradil som rychlost a motor zhasol,ked som nastartoval motor isiel normalne.Akonahle som sa ale rozbehol zopakovalo sa to.Ked som ale dal naspat stary ventil tak motor ide normalne.
V com moze byt problem?Na diagnostike som este nebol.
Dakujem vopred za rady.

nie je to ovladane podtlakom?

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Streda, 5. Novembra 2014, 14:44

PeqpeK napísal:
nie je to ovladane podtlakom?

Ano je to podtlakom ovladane..ale preco ked je tam zly ventil ze ten podtlak sa nedostane po tie klapky tak motor ide normalne?

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Novembra 2014, 14:56

19palec05 napísal:
Ano je to podtlakom ovladane..ale preco ked je tam zly ventil ze ten podtlak sa nedostane po tie klapky tak motor ide normalne?

teraz budem fakt len hadat, ale moze byt ten ventil pokazeny tak, ze akonahle sa otvori, tak klesne podtlak resp. zacne niekde nasavat vzduch...

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Streda, 5. Novembra 2014, 15:21

PeqpeK napísal:
teraz budem fakt len hadat, ale moze byt ten ventil pokazeny tak, ze akonahle sa otvori, tak klesne podtlak resp. zacne niekde nasavat vzduch...

Ten ventil som kupival novy..jedine ze by ta membrana co uz ovlada tie klapky ze by nasavala ale nemyslim si ze by potom tie klapky aj zatvaralo keby bola derava.Este skusim sobotu vymenit vsetky podtlakove hadicky co tam najdem a uvidim co to urobi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných