... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Roman804 napísal:alebo stačí ak máš vôľu na dife plus vôľu na poloosiach, možno aj kardane a tak sa to nazbiera a ked zaradíš a pridáš tak to buchne,ak je to tak by som si moc starosti nerobil,napr.poloos v dife by si nemal odtrhnuť to skôr povolí tyčka poloosi
stangto napísal:cauko,
casto sa mi stane, ze ked zaradim rychlost tak mi vzadu nieco buchne.je to taky hlboky duty zvuk ako by bol niekto v kufri a prehodil sa tam. robi to ked radim 1 alebo R ostatne neviem kedze nepocujem za jazdy nic. Mate niekto podobnu skusenost? co by to tak mohlo byt?
casto sa mi stane, ze ked zaradim rychlost tak mi vzadu nieco buchne.je to taky hlboky duty zvuk ako by bol niekto v kufri a prehodil sa tam. robi to ked radim 1 alebo R ostatne neviem kedze nepocujem za jazdy nic. Mate niekto podobnu skusenost? co by to tak mohlo byt?