... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

lukasstanik
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Bratislavský

BMW E46 - nezopina vrtulu chladenia.

Utorok, 30. Septembra 2014, 15:16

Ahojte,

mam E46 323i benzin a neviem preco mi nezopina vrtulu chladenia. Ked som to napojil na diagnostiku ukazovalo iba chybu [youtube]ImJsKtMcgPE&app=desktop[/youtube]
ale podla mna to nema nic spolocne s tym.

viete mi poradit?

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Re: BMW E46 - nezopina vrtulu chladenia.

Utorok, 30. Septembra 2014, 15:27

co tam chces riesit? ak ti pisala BMW diagnostika snimac vacky tak ho treba vymenit

1. premeraj konektor, skontroluj poistky pripadne skontroluj kabelaz, diagnostikou sa da tiez odskusat funkcnost
2. vymen elektronicku vrtulu chladenia za novu

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA

Re: BMW E46 - nezopina vrtulu chladenia.

Sobota, 4. Októbra 2014, 11:06

Začneme postupne, vyskúšaj ju naprázdno, ale až za RJ sahary, priveď na ňu 12V či sa bude točiť, ak pôjde ideme ďalej, mali by tam ísť dva hrubé, jedne červený a hnedý(konsta a +12V napájaných poistkou, tu treba skontrolovať) , ďalší je impulzový čierno zelený ?? vo farbách som si neni teraz istý, nemám čas to pozerať vo WDS, tak treba ten tenký zeleno čierny skontrolovať, často z oxiduje a niekde stratí kontakt, mal by ísť do motorovej poistkovéj skrinky do RJ motora, prepíjaj ho, ak bude aj to v poriadku, tak už jedine RJ sahary.

Tá strieborná krabička, buď vymeníš len tu, ale ťažko sa samostatne zháňa, alebo celú saharu.
Prílohy
Sahara e46 RJ.jpg
Sahara e46 RJ.jpg (63.25 KiB) 363 zobrazení
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných