ahojte. som tu novy. potreboval by som radu. vlastnim e46 320d 100kw blbne my motor. uz vobec neviem co mu je. pred rokom som na tom robil go motora, bola robena hlava, retaze menene, olejove cerpadlo, vstriky, vstrekovacie cerpadlo takze vsetko. chcel som aby bolo vsetko v poriadku. mal som odidene turbo, aj to je po repase. po repase cerpadla bolo vsetko v poriadku, auto islo jak blazon. nabehal som na tom 2000km a odislo cerpadlo, nevedel nastavit predzapal, uz som nechcel to iste repasovat, tak som objednal druhe cerpadlo tak isto repasovane. vestko bolo ok, dodneska, zase cca 3000km a to iste to roby. nastartujes auto a za par sekund, niekedy minut zacne to trhat, a niekedy to aj skape, diagnostika neukazuje nic. nastartujem a zase to ide pekne. to je cudne ze raz ide pekne ziadny problem nema, a raz je v pici vsetko. menil som vstrekovace, snimace, predzapal nastavuje pekne, zadne cerpadlo v nadrz. filter atd.

uz vobec neviem co je chyba. vrazil som do toho skoro 1500 eur. neviete my poradit? prosim.