... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Fildi
Autor témy
Auto: Bmw E36 316i
Kraj: Košický

Bmw E36 316i

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 12:15

Caute, potrebujem radu, pomoc. Rano som isiel startovat auto, bolo +3 stupne nad nulou. Ihned po nastartovani otacky vyskocili na 4000/volnobeh. Hned som ho vypol, pockal, nastartoval zas, to iste. Na treti krat uz islo normalne startovat, co som mal lanko zaseknute, nastavil som ho.ale otacky na volnobehu stale kolisu ( samo, akoby pridavalo plyn) . Este som spozoroval dym vychadzajuci z miesta medzi bateriou a motorom, niekde z dola na tych miestach. ( neviem, vyfukove potrubie, alebo co ) je to taky smrad, akoby olej na vyfuku, sice, preteka mi olej okolorěenice kluky, ale ten smrad teraz bolo citit prvy krat..Presiel som cca 12km, skusal som nechat volnobeh, stale to iste a zas ten slaby dym. Budem velmi vdacny za rady, mozte pisat aj mail : fildi@azet.sk

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: Bmw E36 316i

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 15:34

asi ti kvapka olej z tesnenia veka ventilov na vyfuk...inak zla sekcia :roll:
od PC ti to stejne nikto neporiesi, zajdi niekam do servisu, v prvom rade dobra diag. a potom sa uvidi :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Fildi
Autor témy
Auto: Bmw E36 316i
Kraj: Košický

Re: Bmw E36 316i

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 15:43

jurkyLE napísal:
asi ti kvapka olej z tesnenia veka ventilov na vyfuk...inak zla sekcia :roll:
od PC ti to stejne nikto neporiesi, zajdi niekam do servisu, v prvom rade dobra diag. a potom sa uvidi :thumbup:

Dakujem za upozornenie, len nejde mi to do hlavy, ze zrazu ten mozno olej kvapka, ako som spominal, preteka mi cez remenicu na kluke, jazdim takto uz rok, ale kvoli tej netesnosti na kluke to iste nie je, kedze mi to urobilo ten dym az teraz. Hadam to bude to bude len tesnenie na veku ventilov. Auto som uz odniesol mechanikovi, uvidime.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných