známemu menili spojku a ževraj asi nechali niečo zapnuté.... no jednoducho cez noc sa vybila baterka a teraz to nechce naštartovať... diagnostika že im vypísala chybu nízky tlak v rail lište ( neviem či som to napísal správne...len reprodukujem čo mi známy povedal ) že si s tým nevedia dať rady ... čo s tým teda ?
sa to tu uz viackrat riesilo ze blblo cidlo na rail liste... niekomu sa len uvolnil kontakt niektoho musel vymenit... pisem len to co som sa tu uz docital... neradil som mu nic hned menit... mier stebou
nech odpoja konektor z pressure senzoru to je to cidlo vzadu na raile. a skusia naštartovať dalej nech skontroluju konektor regulačného cidla na CR cerpadle.
ak nič tak nech premeraju prepady na vstrekovačoch , zhoda náhod začal prave teraz jeden púšťať do prepadu a už nevytvorí potrebný tlak na rampe.
ale diagnostika by mala písať aj tlak na raile pri starte , no vsetky diag to nepodporuju zrejme ani tá vasa ked neuvádzas aký tlak vytvára.
Diagnostika presne ukaze ak vies co a ako co je stym..staci pocuvat ci bzucia cerpadla a potom hned zistis preco je tlak nizky....zo dna na den malokedy tryska odide....
Pokial to je 110kW 2,0....tak je zname, ze ked das dole cidlo vzadu na raile, tak to bude blbnut. Staci malilinko pohnut a auto ma iny prejav. Treba tomu ulahodit, aby to cidlo spravne zapadlo.