... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: [E46] ako sa dostať do kufra?

Štvrtok, 12. Júla 2012, 11:41

V touringu sa da otvorit kufor z vnutra aj bez kluca...

Toto som riesil aj ja, ked som vybral baterku. Sklopil som sedacky a z vnutra je na to taky sersam.

Od nejakeho casu to je standartna vec v kazdom aute.

Moj oco to ma aj na 1-ke. Tam to je robene cez take tiahlo...u 3er E46 treba vopchat prst, alebo srobovak do otvoru pod zamkom (vo vnutri kufra) a potlacit mechanizmus zamykania do strany...

Ja by som to neskratoval cez predne kontakty... :-k

P.S: myslim ze t bude rovnako aj v sedane, ale ak nemate sklopne sedacky, tak...

Užívateľov profilový obrázok
lukas107
Kraj: Žilinský

Re: [E46] ako sa dostať do kufra?

Pondelok, 16. Júla 2012, 21:22

to je dobre vediet...dik..musim to vyskusat...uz sa mi parkrat stalo ze som odpojil bat a omylom som zabuchol kufor..tak hybaaaj liezt spredu do kufra a davat spat kontakty na baterku #-o
Ivank napísal:
V touringu sa da otvorit kufor z vnutra aj bez kluca...

Toto som riesil aj ja, ked som vybral baterku. Sklopil som sedacky a z vnutra je na to taky sersam.

Od nejakeho casu to je standartna vec v kazdom aute.

Moj oco to ma aj na 1-ke. Tam to je robene cez take tiahlo...u 3er E46 treba vopchat prst, alebo srobovak do otvoru pod zamkom (vo vnutri kufra) a potlacit mechanizmus zamykania do strany...

Ja by som to neskratoval cez predne kontakty... :-k

P.S: myslim ze t bude rovnako aj v sedane, ale ak nemate sklopne sedacky, tak...
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných