... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
strelec15
Autor témy
Auto: BMW 330d
Kraj: Trnavský

Ako dať dole lišty okolo predných a zadných dverí na E46 sed

Nedeľa, 29. Júla 2012, 19:53

Zdar Bmw maniaci :thumbup: :thumbup: Mam otázku, chcel by som vymeniť lišty okolo okien(dverí) z čiernych matných na chromové ... Poradte ako sa dávajú dole tie lišty. Nechcem to odjebať, ťahal som to už asi všetkými smermi :-k :-k :-k

sinner33
Auto: BMW3 318i e46

Re: Ako dať dole lišty okolo predných a zadných dverí na E46

Nedeľa, 29. Júla 2012, 21:19

tie pri streche tahaj smerom od predu do zadu.Davaj pozor aby si ich nepolamal.
Idu tazko lebo je tam bordel.Nastriekaj tam silikonoveho spraya a musi to ist.

strelec15
Autor témy

Nedeľa, 29. Júla 2012, 21:42

No nastriekal som tam silikonovy olej ale zatial to nejde, uvidim skusim to zajtra... A ako si dal dole tu listu co je pri zadných dverách?? Tam je nadpojená na tu co je pri streche, ja som skusal ju dat dole a povolilo mi lepidlo na tich prackách bielich :D :D :D , takze tie pracky o tu listu potom musim zalepit, asi bolo stare lepidlo :D :D
V tom spoji tej pristresnej listy a tej zadnej co je taka zahnuta okolo zadnych dveri je tusim nejaky pliesik to sa tiez len vytiahne?? Lebo taham ako vôl a nic ztoho :lol: :lol:

havranxx
Auto: E46 320d 110 kW
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 30. Júla 2012, 06:43

nie je prepojená. Je to v celku. Najprv vytiahni na zadných dverách a ťahaj to nahor. Predpokladám že aj tak odjebeš minimálne jeden úchyt. :mrgreen:

strelec15
Autor témy

Pondelok, 30. Júla 2012, 20:23

Jedine co som ujebal bolo hned na prvy krat vsetky tie biele kolajnicky co su prilepene na liste. Hovorim stare lepidlo to sa tam nalepi znova.... Teraz taham ako kon a nic.... Silik. oleja tam je tolko ,ze v BMW servise to maju na rok :D :D SOm kar alebo to je taka precizna praca? :shock: :shock: Kde je najlepsie potiahnut u listu ?? Za to zohnute od zadnych dveri ??

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Júla 2012, 21:26

odpredu dozadu a ide to tazko ..ked som menil tuto s havranom a tahali sme odzadu prvu tak dva uchyty padli za vlast ale ked som jednu daval dole odpredu tak som neulomil nic ale ide to dost tazko...

chyt uplne naspodu a potiahni ale pridrz si to aby si odklikol len jeden uchyt lebo ak das dva tak druhy odtrhnes pravdepodobne
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

strelec15
Autor témy

Štvrtok, 2. Augusta 2012, 21:52

UZ TO MAM !!! ALE NASPAT CIERNE :D Vlastne mi to neslo vytiahnuta to som tahal jak chuj.... Tak tam mam tie moje cierne a je to vlastne perfektne s ciernou listou :D :D :D :D :D :D Ale dik aj tak za nejednu radu ... :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných