Zdar Bmw maniaci Mam otázku, chcel by som vymeniť lišty okolo okien(dverí) z čiernych matných na chromové ... Poradte ako sa dávajú dole tie lišty. Nechcem to odjebať, ťahal som to už asi všetkými smermi
tie pri streche tahaj smerom od predu do zadu.Davaj pozor aby si ich nepolamal. Idu tazko lebo je tam bordel.Nastriekaj tam silikonoveho spraya a musi to ist.
No nastriekal som tam silikonovy olej ale zatial to nejde, uvidim skusim to zajtra... A ako si dal dole tu listu co je pri zadných dverách?? Tam je nadpojená na tu co je pri streche, ja som skusal ju dat dole a povolilo mi lepidlo na tich prackách bielich , takze tie pracky o tu listu potom musim zalepit, asi bolo stare lepidlo V tom spoji tej pristresnej listy a tej zadnej co je taka zahnuta okolo zadnych dveri je tusim nejaky pliesik to sa tiez len vytiahne?? Lebo taham ako vôl a nic ztoho
Jedine co som ujebal bolo hned na prvy krat vsetky tie biele kolajnicky co su prilepene na liste. Hovorim stare lepidlo to sa tam nalepi znova.... Teraz taham ako kon a nic.... Silik. oleja tam je tolko ,ze v BMW servise to maju na rok SOm kar alebo to je taka precizna praca? Kde je najlepsie potiahnut u listu ?? Za to zohnute od zadnych dveri ??
odpredu dozadu a ide to tazko ..ked som menil tuto s havranom a tahali sme odzadu prvu tak dva uchyty padli za vlast ale ked som jednu daval dole odpredu tak som neulomil nic ale ide to dost tazko...
chyt uplne naspodu a potiahni ale pridrz si to aby si odklikol len jeden uchyt lebo ak das dva tak druhy odtrhnes pravdepodobne
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
UZ TO MAM !!! ALE NASPAT CIERNE Vlastne mi to neslo vytiahnuta to som tahal jak chuj.... Tak tam mam tie moje cierne a je to vlastne perfektne s ciernou listou Ale dik aj tak za nejednu radu ... :)