... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: airbag najnovsej generacie na E46ke?

Streda, 6. Júna 2012, 10:00

Pokial sa ludia nenaučia isť kupovat auta z človekom čo to vie a ma diagnostiku z ktorou preveri stav auta,tak to bude takto stále......ludia ku mne prídu a povie prišiel som na diagnostiku/obhliadku po kúpe auta......a ja sa ho pýtam, že prečo tak neurobil pred kúpou????A sánka dole....))))) tak mu idem čistiť žaludok a to auto ešte len kupil:
príklad:
žhaviče 90€
žhaviace rele 100€
jedna vadna tryska 130€
odpojena rj airbagov,pytam sa že ši mu nebolo divné že kontrolka airbagu nesvieti???
auto km o 80 000 viac ako ma na palubovke atd........o tom by osm mohol písať romány.......

tým čo prišli na kontrolu pre kúpou som ušetril od 100€ do 2000€,alebo vôbec nekupili auto.......tak ono to je zatažko,ale už s ludia pomaly učia...... :mrgreen: pomaly
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Užívateľov profilový obrázok
BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Re: airbag najnovsej generacie na E46ke?

Piatok, 8. Júna 2012, 11:48

Presne tak ako simik vravi, ak sa clovek nevyzna, resp. nema diagnostiku a prax si overit povod a priebeh oprav auta, moze sa lahko popalit. Na Slovensku to plati dvojnasobne :^o BMW co su na autobazar.sk a nie su od overenych majitelov su na 90% stocene, burane, neodborne opravovane, resp. zbastlovane ako vo vasich pripadoch ](*,) ](*,) ](*,)

Diagnostika s pokecom na hodinu a kompletnou prehliadkou ''dutin'' auta vyjde na 50€ maximalne a da sa tym usetrit az 2000€, to je jasne, no cas, ktory clovek investuje potom - zhananie dielov, rozmontovanie a zistovanie co vsetko je zle, je na nezaplatenie :bmwball:
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných