... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
100Milos napísal:e46 320d, 110kw, 10/2003, manual 6 má len hlavný termostat alebo aj EGR termostat?

a keby ze sa stane taka vec ze sa zacne tazko zohrievat vec vyriesena vymenis hlavny lebo tam je uz len ten
  a keby ze sa stane taka vec ze sa zacne tazko zohrievat vec vyriesena vymenis hlavny lebo tam je uz len ten   to si myslím ja
  to si myslím ja 
Radler napísal:Caute, mam velice laicku otazku chcete mi povedat ze rucicka teploty musi byt naozaj presne v strede ked je motor zohriaty?
 Já ho mám ve středě a mám tam 75°C. ten budík je totiž úplně k ničemu! Ve středu má hrozné rozmezí teploty a když je tam opravdu 90°C taj je krapek už mimo střed ,ale opravdu nepatrně.Je to z pohledu řidiče.Jinej by řekl ,že je na středu ,ale podle mě už to tak úplně pravda není.je tak milimetr mimo střed
 Já ho mám ve středě a mám tam 75°C. ten budík je totiž úplně k ničemu! Ve středu má hrozné rozmezí teploty a když je tam opravdu 90°C taj je krapek už mimo střed ,ale opravdu nepatrně.Je to z pohledu řidiče.Jinej by řekl ,že je na středu ,ale podle mě už to tak úplně pravda není.je tak milimetr mimo střed

bruttus13 napísal:jaaaj lenivost maximalna človece :)
bmw3-e46/e46-check-control-t680.html
2 sekundy hladania
potom tusim 7.1