... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

330d 135kw trysky žhavenia

Streda, 3. Septembra 2014, 19:48

čaute . nedavno som kupil auto, //e46 sedan facelift,330d 2002// preto davam otazku za otazkou, a pokuste sa ma nezdrbat ale normalne odpovedat,pomoct... :D :D podla čoho mam objednat trysku? bol som na diagnostike, jedna znich je na odchode, mal by som len tu jednu vymenit, alebo vsetky? ak len tu jednu vymenim tak je jedno že aku značku vyberiem? ps: netušim ake su v motori teraz ... :roll:

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: 330d 135kw trysky žhavenia

Streda, 3. Septembra 2014, 20:33

norbess napísal:
čaute . nedavno som kupil auto, //e46 sedan facelift,330d 2002// preto davam otazku za otazkou, a pokuste sa ma nezdrbat ale normalne odpovedat,pomoct... :D :D podla čoho mam objednat trysku? bol som na diagnostike, jedna znich je na odchode, mal by som len tu jednu vymenit, alebo vsetky? ak len tu jednu vymenim tak je jedno že aku značku vyberiem? ps: netušim ake su v motori teraz ... :roll:

1. ujasni ci chces zhavic alebo trysku, su to dve rozdielne veci
2. dufam, ze si dobre zjednal cenu, lebo na toto by som ti pri obhliadke prisiel ;)
3. ak je to predsalen tryska, tak za repasovanu das okolo 250-300e(len tryska, neratam robotu), samozrejme BOSCH a presne taku ako tam mas...ak chces menit vsetky, co ty urcite nechces, tak si to vynasob x6 :)

norbess
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 21:54

PeqpeK napísal:
1. ujasni ci chces zhavic alebo trysku, su to dve rozdielne veci
2. dufam, ze si dobre zjednal cenu, lebo na toto by som ti pri obhliadke prisiel ;)
3. ak je to predsalen tryska, tak za repasovanu das okolo 250-300e(len tryska, neratam robotu), samozrejme BOSCH a presne taku ako tam mas...ak chces menit vsetky, co ty urcite nechces, tak si to vynasob x6 :)

tak dufam ze hovoril žhavič :D zavolam mu a spytam sa este raz :D .

norbess
Autor témy

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 13:43

žhaviče su to, ale nevie sa či treba žhavič vymenit alebo len koly relatku mu ukazovalo chybu alebo co...

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Septembra 2014, 10:42

kokos nad cim rozmyslas, jasne ze vymenit vsetky zhavice, idealne aj s RJ zhavenia...
kym ti svietila iba jedna chyba tak to riadiackou nebude

este ma zaujima ze ako zistil ze jeden zhavic je na odchode, to by som chcel aj ja vediet povedat ze uz konci
AFAIK tak zhavic bud ide alebo nie

norbess
Autor témy

Piatok, 5. Septembra 2014, 11:04

PeqpeK napísal:
kokos nad cim rozmyslas, jasne ze vymenit vsetky zhavice, idealne aj s RJ zhavenia...
kym ti svietila iba jedna chyba tak to riadiackou nebude

este ma zaujima ze ako zistil ze jeden zhavic je na odchode, to by som chcel aj ja vediet povedat ze uz konci
AFAIK tak zhavic bud ide alebo nie

este to nejdem menit, lebo toto mi ukazala len diagnostika, ja som na motori ani nikde nezbadal ziadny naznak ze by trebalo menit, lebo auto startuje ako má, a ide normalne. pockam stym par tyzdnov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných