Zdravím, som čerstvým majitelom e46 330d 135kw a mám problém. Auto som kupoval stým že treba vymeniť predné ľavé rameno. Po kúpe cestou domov na dialnici som zistil že pri vytočení volantu do prava začne klepať tým ramenom a celé auto sa triaslo. No problém, auto sa odnieslo do servisu dalo spraviť mechanik povedal že sú vôle aj v nejakých tyčkach, čapy všetko sa pomenilo kúpili nové pneu a dala spraviť geometria. Na geometrí ma oboznámili stým že kolesá riadne pluhovali boli rozštelované ale už je ok no bodaj by nie keď som za geo a vyváženie prezutie dal 106€ čo mi prišlo v porovnaní s ostatnými servismi dosť. Išiel som na voze do roboty a po robote som bol celý rád zdalo sa mi že tahalo trochu lepšie vozil som sa po meste a našiel výjazd na dialnicu tak som odbočil

riadne pridal zo štartu ( neporušujem o moc predpisy iba som plným plynom zrýchlil ) a autom začalo klepať strašne som sa nahneval že som zaplatil toľko za servis kolies a autom furt klepe. Zapol som tempomat chvíľu autom triaslo no potom to plynule prestávalo. Od vtedy som nemal možnosť to preveriť až do dnes išiel som mimo obce pri rýchlosti nad 80 km pri tvrdom zrýchlení mi to nachvíľu ( cca 5km ) začne robiť potom prejde keď sa rýchlosť ustály. Všetko som v ciely cesty vybavil a išiel domov. Dialnicou. Na výjazde z dialnice plný kotol aby som sa pripojil

zase začalo triasť celým autom už som mal červené pred očami zapol som tempomat na cca 135km a asi po 5 km trasenie zase plynule prestalo. všetko bolo okej až do doby kedy nezačala tesne predomňou obiehať kamion nejaká dodávka dupol som na brzdu dal 4 pridal dal 5 a zase to začalo triasť dal tempomat a zase zhruba po rovnakej dobe to plynule prestalo.
Aby som vám ešte troch priblížil to trasenie - trasie volantom ako keby mi ho niečo chcelo jemne posúvať do strán pravidelne ako keby bolo niečo vyosené ale ide to nejako aj od pohlady proste trasie celé auto ale furt len po pridaní alebo záťaži. Mechanik ma pri výmene ramena a tých ostatných dielov upozornil že odchádza dvojhmota ale ešte niečo určite vydrží. Viete mi poradiť má stým niekto skúsenosť ? Pozeral som staršie témy ale toto mi prišlo špecifické preto som založil novú tému. Prosím o serioznu pomoc chcem dať voz poriadne dokopy nech mi môže slúžiť