... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
mato_to napísal:no ja mam taky isty problem:( tento tyzden to chcem riesit tak som zvedavy ...tiez mi kolisu otacky.myslel som ze to robi splynovac ale jazdil som teraz nejakych 400km na benzin a ziadna zmena.este sa mi zda ze auto aj dost dymi...vanose su pretesnene vaha vzduchu tiez aj nejaka hadica od sania tak neviem co to moze byttiez ma napadla lambda kedze aj spotreba sa zvysila o dobre 2l .... a myslis ze lambdy maju na svedomi aj hupanie otacok a to trasenie volantu? (aj motor vyzeral ako keby pridaval a brzdil zaroven) ...
mato_to napísal:no ja som to mal vcera na diagnostike vcera a chyb ako maku..tak som zvedavy co to je...ze to vypada na separator.jediny sikovnejsi diagnostik ktoreho som nasiel moze az vo stvrtok, tak preto som pisal zatial sem, ci sa naaahodou niekto nestretol s podobnymi symptomami...napisem potom po diagnostike co sa tam ukaze
mato_to napísal:ahoj no co vyriesil si to???ja mam tento isty problem ale budem to riesit az po sviatkochahojte, tak pohol som sa s jednym z problemov... cestou na diagnostiku mi opat triaslo volantom, zastavil som, opat smrad, ale tentokrat som prisiel na to odkial... lavy predny brzdovy kotuc bol uplne vrely! cize problem bol, ze mi zasekavalo brzdovy strmen a stale brzdilo jedno predne koleso, preto ten divny smrad, preto aj o 2l vyssia spotreba...
co sa tyka diagnostiky moc som nezmudrel, lebo neukazala ziadnu zavaduto znamena ze obcasne zakolisanie otacok bude sposobovat zrejme nejaka derava/prasknuta hadica... (pravda je ze by to chcelo nejakeho diagnostika ktory sadne do auta, povozi sa a ked sa chyba prejavi vtedy nacita live data - takeho som zatial stale nezohnal)
separator so vsetkymi hadicami okolo su nove, kolena od vahy vzduchu k skrtiacej skontrolovane - vsetko OK. Kde by este mohla byt prasklina sposobujuca obcasne kolisanie otacok po vyradeni? Vzdy iba po vyradeni, ked stojim, pridam a pustim plyn vzdy otacky pekne klesnu na 700...