... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lovec31 napísal:ahoj..tak vcera som bol u jednych borcov v ziline..klimu mi doplnili..unik neni...len mam este jeden problem a to ten ze mam zaneseny chladic..musim ho vycistit lebo mi ho nestiha chladit a tym padom sa moze stat ze sa mi zdviihne tlak v systeme a vypusti ju von cez ventil...ale nepytajte sa ma ako ju naplnili lebo som tam nebol a vazne neviem ako to spravili...ale su to borci...a isto viem ze to nerobili cez ten automaticky stroj na klimu...
lovec31 napísal:no cela tato procedura ktoru som spravil ma stala 150 euro...to jest 3 krat plnenie a jeden sucic klimy...ale u toho borca v ziline som nechal 50 euro...a pojdem tam aj na buduce..uz nebudem spekulovat s tou automatickou plnickou..stoji za hovno...ak bude problem s klimou idem do ziliny...a budem mat svaty pokoj...
lovec31 napísal:skoc na diagnostiku...vraj na e46 velmi casto odchadza rj ventilatora klimi...a ked ti nejde ventilator tak ti nezapne klimu...
Majo320 napísal:A ked zapnes klimatizaciu a pojdes skontrolovat kompresor tak co robi. Ta visco spojka (remenica) cvaka alebo nist sa len toci ??