Streda, 22. Mája 2013, 13:30
ved tie automaty musia mat aj sekvencne radenie.. tak si prepni nan a mas to skoro take iste ako manual.. 150koni ma svoje caro ja mam tiez tento isty motor ale s manualom a taha v pohode.. navyse.. neviem ci uz mali tieto auta "kick down" spinac pod plynovym pedalom ale ked to vedelo mat audi A4 z 98. roku tak musi mat aj toto.. ked tomu skuris na podlahu musi ti to preradit do dvojky a ist ako blbe..
co sa tyka tych hadiciek tie by som si urcite povymienal.. brat ma uz 4-te auto a na kazdom to menil a vzdy z rovnakych dôvodov a na podiv to vzdy pomohlo.. nevravim, ze to bolo nieco extra, ale robilo to problemy
ak mas na aute trebars 17" alebo nebodaj 18" disky tak kludne aj tie mozu sposobovat tu lenivost auta.. lebo ja som presiel z 16" na 17" a ten rozdiel v akceleracii bol citelny
a co sa tyka diagnostiky.. treba ist za clovekom co diagnostiku aj vie robit a vie ako BMW aj vyzera...lebo tychto vseobecnych diagnostik, ktore dokazu skontrolovat akurat tak motor a z neho len dake zakladne sucasti..tak tie stoja za vies co.. takze nie je diagnostika ako diagnostika..
co sa tohto problemu tyka.. skus dat vycistit EGR ventil..byvaju zanesene uhlikom.. vraj to zvykne pomoct k lepsiemu
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)
kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel