ťažké je povedať diagnózu podla zvuku , hlavne treba dlhšiu chvílu počúvať odkial to cca ide, lebo ak toto ide od rozvodov tak môžeš mať aj vylágrovnau reťaz aj s napínakmi, radšej to niekomu zober a rozoberte trocha
to su ozaj strasne zvuky kamo. Ja sa len cudujem ze to riesis tu takto na tvojom mieste si uz davno zistim aky fachman tu z klubu byva niekde v tvojom okoli a hned sa s nim dohodnem.. auto by som od neho ani nevzal kym by nebolo hotove
A ja to tu riesim preto lebo v servisoch mi nikto nechce a nevie povedat co to je a nemam financie nato aby som postupne menil setko co moze klepat. Myslel som ze sa to uz niekomu stalo a mohol by mi poradit ze co to robi ale ako pozeram tak stym nemal este nikto problem.Nasiel som tu nieco podobne ale setko je to na dislovych motoroch a to je trosku ina technologia.Uvidime budem sa modlit aby semtex vedel co to robi a dufam ze to opravi lebo myslim ze stym uz moc nepojazdim.
Takze bol som sa semtexom a prisiel nato cim to je.... povedal ze bolo vyklepane lozisko kluky a teraz je uz pravde bodobne aj kluka KO....ze oprava je zbytocna.... jedine vymena motora.... Takze vam setkym dakujem za pomoc.... :)
motor som dal menit ale podla vsetkych priznakou ma chalan ojebal a motor mi nevimenil len mi asi pomenil daake veci.... proste ma ojebal o slusne peniaze....
no podla vin to bude problem pretoze ten motor uz raz meneny bol takze tak.Ale proste je na 100% iste ze motor nemenil lebo ten co mi ukazal a povedal ze je to ten co som tam mal tak to urcite nebol on.Lebo sice vymenil krit ventilou a olejovu vanu ale rurky co boli na tom motore neboli moje lebo ja som tam mal nove rurky a na tom motore co mi ukazoval uz boli stare. Proste viem ze mi motor nemenil len sa ho snazil zrepasovat ale nepodarilo sa mu to.... Musim to daako vyriesit.
chlapy neviete mi poradit niekoho kto predava motor na 318i M43??? vsade hladam a nikto nema. Neviete niekto o niekom??? suuuuuuuurne potrebujem motor a nemozm nic najs uz som zufali. uz mesiac nikde nic neni. Ak niekto viete o niekom tak PM. vopred vam dakujem.