... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

delarock
Autor témy
Kraj: Košický

318D E46 Blikanie ESP pocas brzdenia

Sobota, 4. Júna 2016, 17:53

Ahojte, stala sa mi uz druhy krat jedna vec a nevedel som najst pricinu. Druhy krat odkedy mam auto (2 roky) sa mi stalo, ze pri prechode nerovnostami (nie diery ale proste jak prepadnuta cesta v meste) mi nasledne pri brzdeni zacala blikat kontrolka ESP/ABS  a auto presne brzdilo tak , ako ked v zime na lade stlacim brzdu,presne rovnaky zvuk ABS. Teraz v druhom pripade som bol tesne predtym na wapke presiel kilometer do obchodu a ked som isiel z  obchodu tak to spravilo po prejazde nerovnosti. Trvalo to stale tak 7 8 sekund pocas brzdenia a potom uz brzdi auto uplne normalne( netreba vypnut motor ani nic podobne) a kontrolka pri brzdeni neblika. STretol sa niekto s podobnym problemom ? dakujem. E46 318D 2004 rocnik  

delarock
Autor témy
Kraj: Košický

Re: 318D E46 Blikanie ESP pocas brzdenia

Utorok, 14. Júna 2016, 22:42

chalani nikto nic?:) Bol som na diagnostike vcera ale ziadna chyba ulozena :( Akurat dnes pocas 50 km cesty mi dva krat sa rozsvietili sa obe kontrolky (dsc aj abs ) tak som musel dva krat vypnut motor.Cestou naspat sa mi to nestalo ani raz.da sa nejak jednoducho zistit ci je cidlo pa alebo riadiacka cela?

filipe46
Kraj: Žilinský

Re: 318D E46 Blikanie ESP pocas brzdenia

Streda, 15. Júna 2016, 22:34

Vieš čo možno to je trocha offtopic ale v robote mame Ford tranzit :D celkom hnoj ale čo už... Ale ide o to že na tom aute ked stlačíš brzdový pedál tak niekedy do pedálu strieľa ABS tak ako hovoríš 7-8 sekúnd a potom nič. V tom tranzite kontrolky alebo čo nesvietia žiadne xD to nemá ani esp som rad že to má ABS xD ale keď sa s tým bolo v servise tak chyba bola v nejakom valci alebo pumpa neviem ti to presne nazvať lebo som to počul mesiac dozadu a kedže sa nejednalo o e46 tak som tomu ani moc nevenoval pozornosť a ten valec alebo pumpa ovládal brzdy neviem ti k tomu povedat viac skús sa toho chytiť či nemá náhodou e46 niečo podobné 
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných