... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Gali6
Autor témy
Auto: BMW 318D - 2004
Kraj: Bratislavský

318D - asi naprava

Pondelok, 17. Júna 2013, 22:36

Čaute chlapci,

dlho som tu nič nepísal o poruche a došlo aj na mna. Dnes večer som postrehol dosť hnusný zvuk.
Zvuk nastane pri 2 prevodovom stupni ale až pri prudkej akcelerácií, zvuk by som definoval akoby sa niečo o niečo škrelo.
Vychádza to niekde medzi predným ľavým kolesom a sedadlom vodiča. Skúšal som rôzne stupne ale nepostrehol som nič okrem
dvojky. Je pravda že mám čapy už zrelé na výmenu, ale ešte nebúchajú akurát auto trocha pláva a sú tam kúpené ročné bilsteiny tlmiče.

Otázka znie: Môže auto za kludnej prevádzky nevidávať nič a pri prudkej akcelerácii zatial čo som postrehol iba na dvojke výdavať také zvuky?

Myslíte že to bude prednou nápravou? V piatok ma čaká z Bratislavy cesta do Tatier a neviem či to je schopné spraviť nejakých cca 700 km

Za každú radu vopred ďakujem
E46 318D Black Saphyre metal color - teraz
E36 316i compact (M-packet) - ex
Obrázok

!!!Meno, rýchlosť a tradícia - proste BMW!!!

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: 318D - asi naprava

Pondelok, 17. Júna 2013, 22:52

Cawko, no môže tam byť viac vecí, najlepšie zdvihnúť a pozrieť, ak chceš, tak ti to môžem pred dovolenkou pozrieť, aby si mal čisté svedomie kedže už pôjdeš na tú dovolenku :smile:

Gali6 napísal:
Čaute chlapci,

dlho som tu nič nepísal o poruche a došlo aj na mna. Dnes večer som postrehol dosť hnusný zvuk.
Zvuk nastane pri 2 prevodovom stupni ale až pri prudkej akcelerácií, zvuk by som definoval akoby sa niečo o niečo škrelo.
Vychádza to niekde medzi predným ľavým kolesom a sedadlom vodiča. Skúšal som rôzne stupne ale nepostrehol som nič okrem
dvojky. Je pravda že mám čapy už zrelé na výmenu, ale ešte nebúchajú akurát auto trocha pláva a sú tam kúpené ročné bilsteiny tlmiče.

Otázka znie: Môže auto za kludnej prevádzky nevidávať nič a pri prudkej akcelerácii zatial čo som postrehol iba na dvojke výdavať také zvuky?

Myslíte že to bude prednou nápravou? V piatok ma čaká z Bratislavy cesta do Tatier a neviem či to je schopné spraviť nejakých cca 700 km

Za každú radu vopred ďakujem
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných