Asi uz je to pase ale i tak napisu co jsem pozjistil behem uprave meho motoru.
Je to i v mem pribehu ale ja si na vymenu M50 sani + lestene svody od tebe

a chip nemuzu stezovat. predminuly vikend jsem byl na sprintech a na 3ku mi sel mraz po zadech z toho jak to auto neskutecne jelo. Od upravy a hlavne od namontovani samosworu to bylo poprve kdy jsem to poradne protahnul. Na sprintech jsem nemel konkurenci. Dokonce jsem si dal i 240konovou Octavii TDI upravenou od dieselpower kluk byl nepricetnej a nechapal ze v tom nemam ani 220 koni a dal sem ho tak nehoraznym zpusobem a to sme jeli ten sprint 3x z toho sem jel 2x na plyn

.
Myslim ze chip na atmosfere je blbost ale jen za urcitych okolnosti. Ja se nehnal za megalnim vykonem kdybychom chteli tak se asi dostanu na brzde na 230koni mozna i vic ale ja chtel hlavne idealni prubeh a nahnat kroutak dolu (kuli ztrate po instalaci M50 sani). Clovekem ktery mi to chipoval mi bylo receno ze bychom se dostali i s tim prubehem co ma mted na 230 koni ale museli bychom predelat motor aby spaloval Ethanol85.
Kdyz jsme cekal na naladeni jednotky tam prijle typek s 323 ktery mel M50 sani motor naladen na Ethanol 85 a mel pred brzdnou 175 koni a po brzde 211 myslim rikal nic vic nedalla zadny vyfuk nic. Ale nevim zase jak on resil ten prubeh atd ale tohle mi rek no :) .
Jinak co se tyce 328 tak vim od kamarada (jeho tata upravuje auta v nemecku) ze se sanim z M50 M3 vyfukem a ostrima vackama se po Chipu neni problem dostat na 250koni. Pak je tu varianta kompresoru a o tom bych se chtel dozvedet zase vic ja :). Mel jsem moznost vzit kit od znameho kteremu ho prodal jeho znamy po tom co hodil auto na strechu. jednalo se o neakej drahej kit zadnej eaton ani nic podobne rikal ze je to primo na 328 a jen nainstalovani a odladeni jednotky kuli pomeru smesy by melo vykon vyhnat na 300koni bez sani vacek atd. Je to mozne ? Opravdu staci kdyz clovek koupi takovyto kit jen naladit jednotku ?
Diky moc za odpoved