Prosim o radu co mam kupit obiednat aby som zdvihol auto o 5cm. Vsade ponukaju len znizovanie a sportove podvozky. Ja potrebujem konfortne tlmiče a zdvihnut. Nejaky link kde sa da jednoducho obiednat nieco.
ja co som mal druhe pruziny na compacte (prve bolo brutal dole tak som zvysil) a tie boli poprdeli..ako teraz mam original serie a su o dost tvrdsie ako tie z druho vyroby...fotku mam ale neviem zistit co to boli zac...boli vysoke makucke a co je hlavne mali sakra velky priemer(boli hrube) lutujem ze som ich predal a neviem komu ak vie niekto aka je to znacka a tym pruzin nech mi napise :) http://johnyfly.ic.cz/bmw/jpg/pruzo.jpg
Takze rozbehol som obiednavku bc racing, jeto presne to co potrebujem. Len mi je trochen luto 999e. To cele auto som dal 2000e. No ale uz je to tam, snad ma neodrbkaju chcu 30% vopred zaplatit.
no mozno aj dve. Ale ja pouzivam tuto e36ku len tak raz do mesiaca coju prevetram po myjavskych kopaniciach. Skusim ju uchovat pre dalsie generacie,alebo raz pre mojho synatora, tie veci a ečka co su v nej napchane by mi aj tak nik uz nevratil.l Este ma trápi blatnik vo farbe moreagrun chcel som origo ponukal som tu 200e a viac ale nikto nic.
Nie všetci musia pozerat na kazdý cent. Hlavné je si plniť sny, žijeme len raz.
Ja pozeram na kazdy cent priznam sa ze malo kedy mi to vychadza. Ale verim ze raz tieto potvory budu mat cenu. Tak za 20rokov. Ono je fuk do coho peniazky vlozite hlavne ked ich neprehulite atd..