... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Pjotr
Autor témy

Zere chladiacu zmes do motora !!!

Utorok, 14. Októbra 2008, 21:15

Zdravim chcel by som sa opytat. Pred tyzdnom mi zacal moje milovane bawatko zrat nemrznucu zmes niekde som sa docital ze by to snad mohla byt prasknuta hlava. Nemrznuca zmes netece jednoduco zmizne .Z vyfuku vsak nejde biely dym nastastie. Mozno casom :) Teplota motora zatial OK zatial. Chcel by som to dat spravit ale neviem komu poriadny servis nepoznam poradte budem rad. Kolko moze stat vymena hlavy se vsim vsudy a kolko to trva?. Model E46 1998 87kw 318i

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: Zere chladiacu zmes do motora !!!

Streda, 15. Októbra 2008, 00:43

Pjotr napísal:
Zdravim chcel by som sa opytat. Pred tyzdnom mi zacal moje milovane bawatko zrat nemrznucu zmes niekde som sa docital ze by to snad mohla byt prasknuta hlava. Nemrznuca zmes netece jednoduco zmizne .Z vyfuku vsak nejde biely dym nastastie. Mozno casom :) Teplota motora zatial OK zatial. Chcel by som to dat spravit ale neviem komu poriadny servis nepoznam poradte budem rad. Kolko moze stat vymena hlavy se vsim vsudy a kolko to trva?. Model E46 1998 87kw 318i

Tlakuje Ti chladiaci system? Startuje na vsetky valce?

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Októbra 2008, 06:13

otvor veko oleja - je tam biely sajrajt?
maj nastartovane - otvor veko oleja - chyta po dychu a dochne? alebo sa nic nezmenilo?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SnakeM
Auto: BMW E46 316i

Streda, 15. Októbra 2008, 07:29

Aj ja mam taký istý problém v E46 ako Pjotr stále sa mi stráca voda asi tak za dva týždne 1,0l - 1,5l cely systém som preliezol niekoľko krát všade je sucho nikde netečie vymenil som aj tie okruzky čo sú v hadiciach aby všetko dobre tesnilo a aj tak sa voda stráca pozeral som aj Olej žiaden naznak že by to išlo tam a motor ťahá pekne a aj štartuje normálne Motor mam M43 1.6i 1895cm
Ešte chcem natlakovat systém či sa to náhodou tak neukáže ale neviem zohnať tu pumpu na to natlakovanie nevie niekto poradiť kde by som to zohnal alebo kto by bol ochotný to natlakoat.
Viem o jednej firme na Galvanyho čo robia chladiče ale tam mi už raz zvaraly vyrovnávaciu nádobu na chladič a dopadlo to nakoniec tak že som musel kúpiť novu v BMW tak tam sa mi moc nece tak neviem co stým.
:roll:

Pjotr
Autor témy

Piatok, 17. Októbra 2008, 11:30

Motor vyzera byt v poriadku nic mi netece otacky motora su stabilne olej taktiez v poriadku startuje uplne v pohode. Akurat po takych tisic kilometroch mi zasvieti kontrolka chladiacej zmesi pozrem a uplne prazdna zatial sa neprehrieva teda ak sa da spolahnut na tu kontrolku :) Raz sa teda stalo ze kontrolka mierne stupla to som stal na neutrali cca 3min ale po rozbehu sa to vratilo na normalnu hodnotu

Jararak:Ten test s tym zapnutym motorom a otvorenie veka na olej co naznacuje ???

killian

Piatok, 17. Októbra 2008, 18:20

mne napriklad ide biely dym z auta, teda cez leto nic, ale teraz ako zacali hmly tak dymim dost. Je to podla mna len tym, ze motor nasava vela vzdusnej vlhkosti a ta sa potom niekde za vyfukom zacne znova zrazat a je z toho "dym"

.fox.
Auto: E46
Kraj: Žilinský

Sobota, 18. Októbra 2008, 13:11

killian napísal:
mne napriklad ide biely dym z auta, teda cez leto nic, ale teraz ako zacali hmly tak dymim dost. Je to podla mna len tym, ze motor nasava vela vzdusnej vlhkosti a ta sa potom niekde za vyfukom zacne znova zrazat a je z toho "dym"

toto je normalne u kazdeho auta :wink:

Pjotr
Autor témy

Sobota, 18. Októbra 2008, 13:16

Hmmm takze nikto nic ? ... :?:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných