... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Bawo316i
Autor témy

zahadzany motor e 36 1.6i ,vymena oleja

Streda, 20. Februára 2008, 22:29

seruus chlapi.mam problemik stylu ze ked dam dole horne viecko (vahadla) je tam v nutri dosti sucho.Aj pocut vahadielka ked pridam plynu...dostal som radu naliat do motora (oleja) rozpustadlo (neaka americka znacka, vytvorene na odstranenie,rozpustenie kabonov a bordelu z motora),ze sa to ma nechat chvilku povrkat tak 3- max. 5 minut, vypustit vymenit olej filter a naliat novy olej.mate s tym nekdo skusenost?myslite ze to bude ok?a este mi aj ponukal neaky pridavok do motora ktory zlepsi mazanie ventilov a vahadiel...alebo neco poradte dik moc...chlapi este jedna otazocka k tomu motoru,budem potrebovat neco EXTRA na vymenu oleja ?alebo normalna zalezitost ako u inych aut?diiik
Naposledy upravil/-a Bawo316i v Streda, 20. Februára 2008, 22:57, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
kenedy_e46

Streda, 20. Februára 2008, 22:51

ake auto ? motor ? :?: :?: zluc to dohromady z dalsim prispevkom :!: lebo je to onicom otazka :wink:

Užívateľov profilový obrázok
kenedy_e46

Streda, 20. Februára 2008, 23:03

pochvala =D> uz vies nieco nove :D inak skus zmerat tlak oleja v motore a potom len vselijake specialitky do motora

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných