... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
hartge30
Autor témy

Xenony do origo svetiel H7, kto má

Utorok, 15. Januára 2008, 18:30

Chcem xenony do svetiel, sú v dobrom stave a tie tuzingové svetlá moc nemusím, má niekto na aute, a mala by to byť prestavbová sada D2R- do parabol. Neoslňuje to? H1 majú peknú hranu medzi svetlom a tmou ako je to s H7? A takisto by som rád vymenil blinkre, tie oranžové za nejaké dymové aby pasovali k origo svetlám. Dik za námety

slamec

Utorok, 15. Januára 2008, 19:06

Už sa to rozoberalo tu :arrow: http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?p=56973#56973

Prečítaj si to celé.

Zoženieš to tu :arrow: http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?p=44343#44343

Slid

Utorok, 15. Januára 2008, 22:18

pokud budeš dávat do parabol H7, tak si sežeň výbojku H7R
BMW E36 318TDS Cosmosschwarz metallic
Obrázok Obrázok

VLADKY242

Utorok, 15. Januára 2008, 22:24

Slid napísal:
pokud budeš dávat do parabol H7, tak si sežeň výbojku H7R
JJ ta ma na vybojke krytku :wink:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 15. Januára 2008, 23:34

VLADKY242 napísal:
JJ ta ma na vybojke krytku :wink:

ahoj no robil som aj tie H7R ale nema to ziadny pozitivny vplyv, okrem toho ze ne"oslnuje" rovnako ako H7 bez R, je svetlo na ceste dost rozhadzane.. takze ak mozem poradit vobec by som to neriesil.

Vcera som robil aj montaz na 318i a 320d, H7 sada, vsetko ako ma byt;)

A na bavoraka robim aj montaz, a mam na sklade biele aj tmave smerovky.

(do rodinnej laguny kde su origi xenony s D2R som daval nove vybojky D2C, co je vlastne to iste ako D2R len bez clonky a svieti uplne rovnako!!! ) Takze tie clonky su len reklamny tah. ak chcete hodim sem foto ako svieti a svietila ta laguna.

hartge30
Autor témy

Streda, 16. Januára 2008, 10:10

Svetlá H7 po facelifte vraj už majú zabudované clonky je to tak, alebo nie. Nikde nemôžem nájsť odpoved je to takto, všade sú to debaty jedna babka povedala. Mám auto krátko takže sa nemôžem spoliehať sam na seba ako to bolo v pripade ex e30-tok.

Slid

Streda, 16. Januára 2008, 13:03

Martin46: to nejsou D2C ale D2S :-D
Jde o to že výbojka H7 svítí 360° a výbojka H7R svítí 180° stejně tak D2S a D2R
A také je důležité zda máš ve světle clonku nebo ne, já mám clonku třeba, ale světla H7 Bosch ji nemaj.
Také mám na autě H7 výbojku a čekám jak mi můj dodavatel doveze H7R tak to vyzkouším.A schválně co to udělá u E36ky, protože sem sám na to zvědavej společně s clonkou zda bude rozdíl nebo ne.
Protože u aut bez clonky je to velkej rozdíl.
Např. zde je i pár fotek
http://www.autohificlub.cz/forum/10/721 ... d+h7h7r/80

Obrázok Obrázok

Rudkoo
Kraj: Zahraničie

Streda, 16. Januára 2008, 13:44

Mne sa to tiež nezdá dávať HID do klasickej paraboly. Ked vidím ako oslnujú všetky tie staré autá s HID je to hrúza...

Vždy je vidieť že to nieje s čočkou.. Ja by som radšej vymenil celé svetlá za origo len ešte skúmam vo WDS či by sa dal zapojiť náklonový spínač tak aby to bolo origo..a či sa musí vymeniť Light modul svetiel...

Ostrekovače mám a aj v techničáku citát" Vozidlo môže byť vybavené xenónovými svetlami" tak dúfam že to bude stačiť

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 16. Januára 2008, 14:17

Slid napísal:
Martin46: to nejsou D2C ale D2S :-D
Jde o to že výbojka H7 svítí 360° a výbojka H7R svítí 180° stejně tak D2S a D2R
A také je důležité zda máš ve světle clonku nebo ne, já mám clonku třeba, ale světla H7 Bosch ji nemaj.
Také mám na autě H7 výbojku a čekám jak mi můj dodavatel doveze H7R tak to vyzkouším.A schválně co to udělá u E36ky, protože sem sám na to zvědavej společně s clonkou zda bude rozdíl nebo ne.
Protože u aut bez clonky je to velkej rozdíl.
Např. zde je i pár fotek
http://www.autohificlub.cz/forum/10/721 ... d+h7h7r/80

Ahoj, no schvalne pozri sa na to. Klasicka parabola je stavana na to aby okolo svetla nebola ziadna clonka, jedina clonka na H7 je spredu na ziarovke. a teraz sa pozri kolko svetla ta clonka odcloni, ved je to skor na smiech, iba malu cast tam niekde vzadu. V kazdom pripade ale cakam ze mi napises ako sa prejavila montaz H7R. A H7R nema ziadnu clonku spredu ako ma H7 ziarovka, preto ta nechcem brat o optimizmus, ale vysledok bude skoro ak nie uplne rovnaky ako pri obycajnej H7 HID
Obrázok

No a D2C skutocne existuje;) je to D2S s paticou ako ma D2R
Obrázok

hartge30
Autor témy

Streda, 16. Januára 2008, 18:46

Takže čo, kúpiť nové svetlá s čočkou, do toho xenon, alebo to šupnuť rovno do origo svetiel e36, pustiť ich nižšie a snad to oslňovať nebude :roll:

Slid

Streda, 16. Januára 2008, 18:59

Martin46 napísal:
Ahoj, no schvalne pozri sa na to. Klasicka parabola je stavana na to aby okolo svetla nebola ziadna clonka, jedina clonka na H7 je spredu na ziarovke. a teraz sa pozri kolko svetla ta clonka odcloni, ved je to skor na smiech, iba malu cast tam niekde vzadu. V kazdom pripade ale cakam ze mi napises ako sa prejavila montaz H7R. A H7R nema ziadnu clonku spredu ako ma H7 ziarovka, preto ta nechcem brat o optimizmus, ale vysledok bude skoro ak nie uplne rovnaky ako pri obycajnej H7 HID
Obrázok

No a D2C skutocne existuje;) je to D2S s paticou ako ma D2R
Obrázok

ne-e já mám i clonku předek a i vršek, čili výbojka mi svítí jako z boku a právě to co hází takový ten paprsek co z určitého úhlu hodí paprsek právě zabere clonka na H7R, hele jak říkám až mi to přiveze zkusím u mě co to udělá v parabole H7 s clonkou a řeknu.
Ale s D2C fakt čučím to sem nevěděl :wink:
Hartge30: vše je na seřízení :wink: na mě auta neblikej s H7 HID.
Čili bych se nebál a jak zkusím ty Rka na svém tak dám reference.

Obrázok Obrázok

hartge30
Autor témy

Streda, 16. Januára 2008, 19:07

To Slid: Ešte som nestihol pozrieť aké svetlá to vlastne mám či je to bosch alebo zkw - ich majú áno?

lajooriginal

Štvrtok, 17. Januára 2008, 19:03

hartge30 napísal:
To Slid: Ešte som nestihol pozrieť aké svetlá to vlastne mám či je to bosch alebo zkw - ich majú áno?

už som to montoval do viacerých bavorakov...s cockou aj bez...a nijake problemy este neboli... vsetko svietilo ako malo...maximalna spokojnost...urcite by som kvoli tomu nove svetla nekupoval...

Zombik

Piatok, 18. Januára 2008, 12:03

lajooriginal napísal:
už som to montoval do viacerých bavorakov...s cockou aj bez...a nijake problemy este neboli... vsetko svietilo ako malo...maximalna spokojnost...urcite by som kvoli tomu nove svetla nekupoval...

Tak tak, funguje to i v obyč světlech

VLADKY242

Piatok, 18. Januára 2008, 13:25

sady daš do hociakého svetla bez rozdielu :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní