... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

patykonz
Autor témy
Auto: E36 325tds Touring
Kraj: Nitriansky

vymena volantu -slimak

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 20:09

neaukamenujte ma prosim.precital som si vsetko co ako menit atd atd.chcem vymenit 4ramenny s airbagom za trojramenny(s airbagom) ktory ma dva konektory jeden bude na airbag a druhy na klakson asi. to je detail v podstate.mna zaujima ten slimak na trojramennom volantee ten sa točí dookola ani neviem kolkokrat a potom tak pribrzduje blablabla...v akej pozicii ma byt ten slimak ta cast co sa točí?necham kolesa rovno a ten slimak(ta cast ktorou viem potocit) potocim tak aby bola v polovici toho co sa vie tocit? jedna sa o auto 325tds tour poFl...trojramenny bude asi tiez z pofl.dakujem za pomoc lebo som otomto nic nenasiel a vobec sa do toho nevyznam :D

Jamall
Auto: m50b25
Kraj: Žilinský

Re: vymena volantu -slimak

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 21:07

Spočítej si počet otáček pro smotání, rozděl dvěma a v takové poloze ho nasaď. Osobně jsem taky na žádném fóru nenašel správný počet, nebo informaci k počtu otáčkám

patykonz
Autor témy
Auto: E36 325tds Touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 14. Novembra 2013, 22:04

no zajtra to budem menit tak dam vedet ako sa podarilo :D ja som hladal vsade nikde otom nic :D ale za otazku neplatim a istota je istota co a jak robit....

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Novembra 2013, 00:05

vytoc ho naplno, a cca 1,5 otacky do strany, a mohol by byt v strede.. neviem, to musis ty si vyratat, ako a kde je stred..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných