... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

ripa
Auto: 320i Touring
Kraj: Žilinský

Re: Vymena budíkov

Pondelok, 7. Septembra 2015, 18:23

Viem ze rovnake problemy su aj na oktavkach a golfoch sam som par tychto budikov uz robil.Ale nepredpokladam ze to bude privodom napätia.Totizto ked odpojis privod od budikov tak sa vynuluje priebexne pocitadlo km....v tomto pripade ale budiky proste padnu a zachvilu zasa nabehnu a km zostavaju len pocas vypadku ich nepripocitava.To ze by nevynulovanie sposobovalo to ze to je len chvilkove by som vylucil poa toho ze mi budiky nesli uz aj na trase dlhej cca 10km co je dlha doba na to aby si to pamätalo aj bez stavy....no zapekat ich v trube vy som mal asi strach lebo je tam hodne plastu...a predpokladam ze sa topi skor ako cin....takze neviem no :?
ex: Škoda 105L
ex:Škoda Rapid 136
ex:Škoda Garde
ex:Golf ll 1.8 GT
aktual: e36 320i Touring
Škoda Rapid 130

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Septembra 2015, 18:46

ripa napísal:
no zapekat ich v trube vy som mal asi strach lebo je tam hodne plastu...a predpokladam ze sa topi skor ako cin....takze neviem no :?

never tomu, chlapci tuto to tak robia :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

PetoK

Pondelok, 7. Septembra 2015, 18:58

Netaraj,ked sa do toho nerozumies... takto opravuju budiky iba idioti. Za chvilu sa to zopakuje znova. Hlavny problem je milion studakov kvoli bezolovnatemu cinu, dalej vadne procesory Motorola/Siemens a casto aj zakaznicke Elmos cipy,ktore uz maju co to za sebou. Najlepsie je kupit nove alebo zohnat starsie dobre a nakodovat ich k autu... ale to je cista loteria ci za nejaky cas neodidu znova,su to vsetko stare kramy...

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Septembra 2015, 19:16

PetoK napísal:
Najlepsie je kupit nove alebo zohnat starsie dobre a nakodovat ich k autu...

len blazon kupi fungel nove budiky na E36 :mrgreen: inak asi mas pravdu, neskusal som to, len cital tu na klube s tou rurou :roll:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

PetoK

Pondelok, 7. Septembra 2015, 19:36

Neboj sa su taki blazni... a to este nic nie je.... co taky priklad suhajko co skladal m5 ?

evilcody
Auto: E36-325TDSA Touring
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Septembra 2015, 12:01

ripa napísal:
Viem ze rovnake problemy su aj na oktavkach a golfoch sam som par tychto budikov uz robil.Ale nepredpokladam ze to bude privodom napätia.Totizto ked odpojis privod od budikov tak sa vynuluje priebexne pocitadlo km....v tomto pripade ale budiky proste padnu a zachvilu zasa nabehnu a km zostavaju len pocas vypadku ich nepripocitava.To ze by nevynulovanie sposobovalo to ze to je len chvilkove by som vylucil poa toho ze mi budiky nesli uz aj na trase dlhej cca 10km co je dlha doba na to aby si to pamätalo aj bez stavy....no zapekat ich v trube vy som mal asi strach lebo je tam hodne plastu...a predpokladam ze sa topi skor ako cin....takze neviem no :?

Do budíkov ti ide Ti ide T30 stály +12V ktorý keď odpojíš tak sa ti vynulujú priebežné km a potom tam máš T15 zo spínačky, ktorý keď odpojíš, budíky sa vypnú ale nevynuluju.
odblok.EWS2 info cez SS.

PetoK

Utorok, 8. Septembra 2015, 12:51

A kde si nechal +R signal ?

evilcody
Auto: E36-325TDSA Touring
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Septembra 2015, 16:02

V aute aby my tam aspon nieco ostalo :D
odblok.EWS2 info cez SS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní