... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Maťásek napísal:Tak si kupim 318 alebo 316 a po mesiaci to budem predavat lebo to uz bude vyskusane, a nebude to stacit...
dodoIPD napísal:Ja som si ako prve auto kupil E46 320D 1/2 na 1/2 s rodicmi , a nemozem si to vynachvalit :) ak clovek neblbne jazdi to za 6 a ked potrebuje vykon , stlaci pedal a ono to aj celkom leti , ale ide o to ako vela jazdis , nikdy vsak nepodcenuj pocasie , svoju kondiciu a auto , lebo sa ti nieco velmi skarede moze stat ale neprivolavajme to .. podla mna ak zoberes 320i/D E36/46 (ak nato mas) tak je to to najlepsie co mozes dostat do ruky , ale treba sa krotit pamataj Auto je jak nabita zbran..
Maťásek napísal:Tak si kupim 318 alebo 316 a po mesiaci to budem predavat lebo to uz bude vyskusane, a nebude to stacit...
skrkoo napísal:neverim tomu ze sa naucis jazdit za mesiac na tom aute to by si musel jazdit kazdy den minimalne 100km aby si sa dostal je rozdiel vediet hadzat rychlosti a pustat spojku a mat to auto este pod kontrolou vediet co si mozes knemu dovolit ..... ja som zacinal na skodovici to bolo nic moc zrazu oco dviezol opel omega A 2,3turbointercooler diesel velka krava so zanym nahonom a a tiez som sa skoro par krat neudrzal na ceste cez zimu pri jaseni na parkovisku som to narval do zvodidla:D (dodnes nechapem ako sa to mohlo stat
) a to som uz mal na tom aute odjazdeneho pol roka
. Zadny nahon prekvapi coraz aj skuseneho a nie zaciatocnika takze s tym vykonom by som sa moc zozaciatku netlacil dopredu bo to potom moze dost bolet.