... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Killca napísal:nabehany kilometry u bmw nic nemeni, ja mam najeto 280tisic km na sve E36 a je v supr stavu, takze u E46 to nebude problem uz vubec, znamy ma E36, najeto neco kolem 400 tisic a auto stale slape jak hodinky
birki napísal:tak povedze si na rovinu :) nove auto to nie je ale urcite je v lepsej kondicii ako fabia 1,4 zo 75 000 km :)
airbone napísal:tu voe, a este 3.0i a on sa boji ze to je vela km.. Sak ked su tie km naozajstne, tak to musi byt takmer nove
sesto napísal::lol:
Tak to si napisal pekne.Ja budem tiez kupovat.Hlavne budem dbat na to aby to malo servisnu knihu kde je vidiet ze bol meneny olej tak ako mal a najlepsie po prvom majitelovy.
Tie auta v nemecku sa nedaju porovnat s tymy co su tu a maju tolko isto najazdene ako tam.
limon4 napísal:nazdo kamoŠŠi vies co ti poviem,,,keby sa mam rozhodnut medzi autom ktore ma 100000 a jazdilo po meste,alebo autom ktore ma 200000 a jazdilo v nemecku,ze berlin munchen berlin munchen tak zoberiem to s 200000 ,,,lebo to je tiez dolezite,,, v meste je to sama brzda plyn atd,,, no skoda,ze to auticko ti nepovie kde jazdilo,,,ale zopakujem to co kazdy,,,stav no nechaj nato pozriet mechanika,,, inak ja mam 195000 a auto ide ako svajciarske hodinky,,, no tiez som mal obavu ako ty,,, no uz sa rozplynula,,,a ked je tam malo km a malo penez,,,hm no to este nemusi byt realita,,, ked tam je 180000 je to doveryhodnejsie,,