... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
LuCKy napísal:BMino napísal:Mimo napísal:BMino napísal:podla mna ta vybava bude chybat
jj človek si na lepšie rýchlo zvyká. bavor mám mesiac a už na firemnej fabii hladám pri páke elektrické ovládanie okienale zbytočnee... si musím odkrútiť...
ved to... aspon tie elektricke predne okna a klima
Niekto si na klímu nepotrpí a el.okná sa dajú bez problémov dorobiť...
LuCKy
Max napísal:balino napísal:bud rad ze je z dovozu
Preco? Chlapik tvrdi, ze ho doviezol v roku 1996 z nemecka.....nuz....
GOOSE528 napísal:Max napísal:balino napísal:bud rad ze je z dovozu
Preco? No preto ze tam sa o auta vedia starat a ich cesty su tam v 100% stave. A hovoril ze ako sa mu to podarilo doviest? Nieze bude v papieroch nejaky "detail" na to si daj pozor.
GOOSE528 napísal:Max napísal:balino napísal:bud rad ze je z dovozu
Preco? No preto ze tam sa o auta vedia starat a ich cesty su tam v 100% stave. A hovoril ze ako sa mu to podarilo doviest? Nieze bude v papieroch nejaky "detail" na to si daj pozor.
Max napísal:GOOSE528 napísal:Max napísal:balino napísal:bud rad ze je z dovozu
No to nehovoril ako. detail? Napriklad? uvidiiime....Skocim sa tam cez vikend pozriet.
Miky e30 napísal:Mýlim,nie milim,opravené!
GOOSE528 napísal:Max napísal:GOOSE528 napísal:Max napísal:balino napísal:bud rad ze je z dovozu
No to nehovoril ako. detail? Napriklad? uvidiiime....Skocim sa tam cez vikend pozriet.
BMino:![]()
No je to rv 1992 cize nema/-lo COC. A tym padom sa "neda normalne prihlasit podla nasich zakonov". Respektive da, ale stoji to dost vela a aj vela starosti. A pochybujem, ze by to hned po roku predaval. O auto by som sa nebal, bal by som sa o legalnost papierov :) Tie papiere sa daju spravit aj naozajstne ale vacsina ludi co to vybavuje to odflakne alebo sa to spravi moc lacno a to je odhalitelne
Ak sa milim opravte ma niekto
Max napísal:GOOSE528 napísal:Hehe aha![]()
Ja som to zle precital
Tak potom nevahaj a kupuj
Nie je pristare? Nie su s tymito rocnikmi nejake vaznejsie problemy??? A nema k tomu servisnu knizku.....Tvrdi ze servis v BMW je drahy.....a tak mu to robili v obyc. servisoch / vymena oleja...atd/
BMino napísal:niekto nie, ale ked ides hoci aj 10km a svieti slnko tak to ocenis, a aj tie okna, a dorabka... to uz nie je ono