... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViktorDDD napísal:napr. aj rádio dokáže za 2týždne vycucať batériu, aj keď je vypnuté
treba zapojiť ampérmeter a merať kľudový odber, čiže keď je všetko vypnuté, a postupne vyťahovať poistky, tak prídeš nato čo ti žerie batériu
ViktorDDD napísal:musíš to zapojiť do série, čiže odpojíš kábel od batérie a medzi kábel a pól batérie, ale nie tak aby si vyresetoval rádio alebo niečo lebo vtedy samozrejme bude žrať viac keď ti na ňom bude nejaké demo behať, a sledovať aký je veľký odber, keď je všetko OK tak by to malo byť rádovo niekoľko miliampérov, keď je väčší tak treba zaradom vylučovať veci ktoré by to mohli robiť, napr. to rádio, ten centrál, alebo taká vec že pokazený spínač v kufri a svetielko v ňom stále svieti, . . .
deny napísal:Mal som presne tento isty probolem na compacte a nevedel som ani za nic prist na pricinu, az potom raz som si vsimol ked som mal sklopene zadne sedadla ze v aute mi stale svieti osvetlenie kufra :) jednoducho som to dal do prec a odvtedy bol problem vyrieseny :)...moze to byt hocijaka prkotina.