... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
habinho
Autor témy
Auto: e91 320d rv2008 face
Kraj: Bratislavský

svietiaca kontrolka, neviem co oznacuje...plz radu

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 12:54

..caute chaaalosi, svieti mi kontrolka auticka co ukazuje ze ci su otovorene alebo zavrete dvere, ale svieti iba auticko a pred nim take male cervene svetlo( tvar kontrolky ako stretavacie reflektory)..a niekedy svieti a niekedy to nesvieti a tvari sa to ze je vsetko v poriadku..neviete mi poradit co to moze byt?..vsetky svetla svietia ako maju takze som uplne mimo..diky moc..

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:35

to znamena ze ma vypalenu niektoru ziarovku, resp. ze hlasi chybu.
Nemenil si v poslednej dobe parkovacky za angel eyes?
ked su tie cervene symboly ziarovky vpredu tak vies kde mas hladat chybu.

predpokladam ze je to E46

ja ked som mal E46 tak mi odchadzali vybojky a niekedy ti to takto svietilo.. stacilo vypnut a zapnut svetla a bolo to v pohode..

alebo nejaky kontakt na svetle

habinho
Autor témy
Auto: e91 320d rv2008 face

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 23:48

..no nemenil som zirovky, som to kupil pred troma tyzdnami a teraz to zacalo svietit a vsetky svetla svietia ( parkovacky, stretavacie, dialkove aj hmlovky) tak jedine ze to bude tym kontaktom..
..a niekedy to prestane svietit ked zapnem a vypnem svetla a niekedy to svieti stale aj ked zapnem a vypnem svetla alebo necham zapnute..
..da sa k tym kontaktom dostat aj beznou smrtelnickou rukou, alebo mam radsej zajst s tym kamosovi do servisu nech to skusi porozoberat a popritlacat kontakty?..

pablo_s
Auto: G21 320xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Apríla 2008, 14:13

vymen si ziarovky, malo by to pomoct a hlavne skontroluj kontakty a pripadne ich ocisti, mne robilo nieco podobne na zadnych a ked som vymenil ziarovky a ocistil kontakty tak to prestalo...:)))

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 28. Apríla 2008, 15:35

habinho napísal:
..no nemenil som zirovky, som to kupil pred troma tyzdnami a teraz to zacalo svietit a vsetky svetla svietia ( parkovacky, stretavacie, dialkove aj hmlovky) tak jedine ze to bude tym kontaktom..
..a niekedy to prestane svietit ked zapnem a vypnem svetla a niekedy to svieti stale aj ked zapnem a vypnem svetla alebo necham zapnute..
..da sa k tym kontaktom dostat aj beznou smrtelnickou rukou, alebo mam radsej zajst s tym kamosovi do servisu nech to skusi porozoberat a popritlacat kontakty?..

mas xenon alebo nie??

kedmas xenon tak to moc za jazdy nechytaj.... ked to niekde prebija moze to kopat...

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Pondelok, 28. Apríla 2008, 19:40

Peppo napísal:
mas xenon alebo nie??

kedmas xenon tak to moc za jazdy nechytaj.... ked to niekde prebija moze to kopat...

Že si to už skúsal, však :?: :?: :?:
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných