... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
rezerro
Autor témy

Svieti kontrolka brzd, ABS a ASC... - vyriesene - vymazat

Nedeľa, 10. Februára 2008, 14:44

Dobry den damy a pani.
Piatok som dosiel z lyzovacky s dobrou naladou, ze sa nic nestalo, trosku sme sa aj s autom posmykali, zasmiali sme sa pod Chopkom ludom, co nahadzovali retaze, ked sme ich odbiehali a pod. Vsetko fungovalo ako malo, ABS, ASC sem-tam blikali, ked bolo viac pridane na snehu a tak... az do dnesneho rana :(
Dnes som siel rano autom, pichnem kluc, nastartujem a tu zrazu ostali svietit spominane kontrolky a je pocut aj taky cudny zvuk z prednej lavej strany pri preradovani, dake fucanie neidentifikovatelne, ktore som predtym neregistroval...

Docital som sa, ze niekde na CZ fore to je rozoberane, no neprisla mi este registracia, tak ci nemate dake skusenosti s tym.

Kazda rada nad zlato... KO riadiaca jednotka ABS urcite nepotesi...

Dakujem...
[/img]
Prílohy
Kontrolky.jpg
Kontrolky.jpg (487.57 KiB) 1252 zobrazení
Naposledy upravil/-a rezerro v Pondelok, 11. Februára 2008, 07:59, upravené celkom 1 krát.
If you try the best you can,
the best you can is good enough = BMW

VLADKY242

Nedeľa, 10. Februára 2008, 16:23

Treba na comp čo mu vadi a skotrolovať to fučanie či aké to ma zvuky :wink:

rezerro
Autor témy

Pondelok, 11. Februára 2008, 07:58

Takze problem sa vyriesil sam. Vecer som isiel autom, najskor prestala svietit rucna brzda, potom zhasli aj ostavajuce dve, navyse aj funguje vsetko...
Asi sa len zle vyspalo auto jedno, nech ma uz takto hned nedelu rano nestrasi...
If you try the best you can,

the best you can is good enough = BMW

Fericius
Auto: BMW E60 530d
Kraj: Košický

Pondelok, 11. Februára 2008, 10:40

mna takto prekvapilo auto dnes rano... :( dufam ze sa to tiez vyriesi samo...

slamec

Pondelok, 11. Februára 2008, 18:41

rezerro napísal:
Takze problem sa vyriesil sam. Vecer som isiel autom, najskor prestala svietit rucna brzda, potom zhasli aj ostavajuce dve, navyse aj funguje vsetko...
Asi sa len zle vyspalo auto jedno, nech ma uz takto hned nedelu rano nestrasi...
to čidlo je magnetický snímač, tak tam mohla byť aj nejaká želazná (mini)špona. to sa dosť často stáva.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných