... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

maniaczv

Re: Separátor oleja bmw e36 320i

Utorok, 24. Júna 2014, 22:11

ked si to ceknes tak oni v etk nic nevybrali, vybrali model a motor ale to ti takto bez vinka tam naslaha kadeco ... .. aj vanos snad ked si vsimnes.. ano boli m50 aj vanos ale takto tam nemas presne informacie
Naposledy upravil/-a maniaczv v Utorok, 24. Júna 2014, 22:50, upravené celkom 1 krát.

maniaczv

Utorok, 24. Júna 2014, 22:22

samozrejme je mozne ze nemam pravdu ..a mozno mas prehodeny motor v tvojom aute za m52..
Problém je, že M52 používa CCV (kľuková skriňa Vent s odlučovačom oleja), zatiaľ čo M50 používa PCV a port na kryte M52 OBDII ventilu je nezlučiteľné s PCV.
tu je : ten kruzok co tam vidis .. mozes si pozriet ci tam daco take mas .. som zvedavy kde ti ho namontuju ked si to objednas ano videl som na nete rozne dorabky aby si to tam mal ale je to uz dofusovane..
fotky su z motora m52..
Obrázok
Obrázok
to ccv
Obrázok

MiCkEyQo
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Utorok, 24. Júna 2014, 23:01

Každopadne je to zaujimave napisali mi že na moje su ine tvary ako na m52 ale že maju tak uvidime som zvedavi uvidime ked to rozoberem ako nezda sa mi že by som nemal separator je to čudne cele

maniaczv

Utorok, 24. Júna 2014, 23:09

MiCkEyQo napísal:
Každopadne je to zaujimave napisali mi že na moje su ine tvary ako na m52 ale že maju tak uvidime som zvedavi uvidime ked to rozoberem ako nezda sa mi že by som nemal separator je to čudne cele

nvm ako inac ti to uz vysvetlit ..

technicke-okienko/m50-sere-olej-do-sania-z-odvetrania-motora-t58404.html

Užívateľov profilový obrázok
fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Streda, 25. Júna 2014, 17:23

MickeyQo ma podla fotky jeho auta motor M50. Mechanik sa asi vyjadruje vseliak a ked povie separator, tak asi mysli odvetranie motora. Asi nemysli presne olejovy separator pre bmw, tak ako to chapu ludia tu na fore.

MickeyQo, pozri kam ide ta hadica z odvetrania. Urcite nejde do separatora,(je to taky poharik pod sanim), ale niekam inam.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných