... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 24. Júla 2008, 09:25

hugo napísal:
laky chcem sa ta spytat co vsetko treba kupit na rozvody. :smile: dik

Mno, rozvodová reťaz vydrží státisice km, takže len remen (remene) a kladky...? :D
Do dieslov moc nevidím, ja som benzínový... :lol:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 24. Júla 2008, 09:28

airbone napísal:
Bacha na lacne vahy z ebay, nevydrzia extremne dlho (vlastna skusenost). Radsej origo.

Osobné skúsenosti nemám, dobre, že si napísal. Ako píšeš, takéto veci radšej len originál, tie na eBay tiež človek nájde.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

WhiteE39
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Júla 2008, 22:24

Ja som vahu cistil, ale to je skor uz o nicom. Caka ma kupa novej a urcite radsej vrazim do origo. Tie lacne su pre nieco lacne, tak tomu moc neverim ...
E39 - 525 tds

Obrázok http://www.epro.sk

carlos

Re: problem vaha zduchu na 320d, rv200

Nedeľa, 3. Augusta 2008, 02:02

hugo napísal:
chcem sa spytat, da sa to nejak vycistit alebo mam rovno kupit novu.dakujem za radu. [-o<
vaha vzduchu sa da jednoducho vycistit.....kup si etericky cistic brzdovych kotucov [ je to perfektny odmastnovac ktory sa ihned odpari ], vyber vahu vzduchu a do vsetkych tych otvorov co su v nej poriadne nastriekaj tym sprejom....potom ju nahod nazad.....ak to nepomoze tak vaha je uz K.O......ja to robievam pravidelne pri kazdej vymene oleja.....mal som 320d, kupene 50.000km...teraz 150.000km a vaha funguje stale perfektne. Teraz mam 330d a robim to tiez pravidelne.....Ti co mate vahu vzduchu v poriadku, ale mate dojem ze vam auto trochu dymi do cierna, tak odporucam tiez vystriekat.....malo by to pomoct.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní