... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Dano3105 napísal:mam taky problem ked idem a zaradim dvojku a trojku a pridam plyn tak citim ako auto ma taky maly medzi plyn a potom zacne tahat neviem ci to vysvetlujem spravne ale proste ked idem na jednotke a zaradim dvojku tak ako keby auto najprv kleslo na vykone a potom asi cca po 1sekunde normalne zabera som s toho jelen Embarassed
Dano3105 napísal:tak to viem ze spojku treba menit ale napriklad na neutrale nedostanem otacky nad 4500 alebo aj dostanem ale mam pocit ze mi vyskoci motor
Dano3105 napísal:a skusal som ked bol nakopnuty motor tak ked das dole vycko kde lejes olej tak by ti malo auto ostat normal v otackach no mne zdochina
BlackMW napísal:no vidis Maros a ja som s tym bol v servise a povedali mi ze to nem dobre tak uz som s toho k...t a ta spojka by mala byt este v poriadku ked som sa normalne pohol na 5tke alebo ju vymenit ja som myslel ci neni problem vo vahe vzduchu lebo ked auto nakopnem tak normal mi lieteju otacky od 500 do 1100 a asi po 10 15 sekundach sa ustali tak uz neviemto je nezmysel, BMW motory su velmi citlive na podtlak,
len ked das dole viko na nalievanie oleja, motor zacne ist uplne nepravidelne a triast,
to je normalne, na mojom to robi tiez a nic mu neni..
MarkoZH napísal:no rozmyslam nad tou variantou dat dole viko a ked nic nezistim budem riesit ten motorno ak ti to fakt tak klepe tak problem bude v hlave... mozno upchaty olejovy filter alebo zle fungujuce cerpadlo oleja k tomu dopomohli....asi naj by bolo dat dole viko a pozriet to! za cenu jedneho tesnenia to stoji hm?
PS: to ze ti motor kape a ide naprd ked otvoris vyko oleja je uplne normalne... to nie je zle to len chalosi v servise su asi zle informovany
skor ak by ti siel uplne vpoho bez vychylenia otacok by bolo asi naprd a tahalo by ti z niekade falosny vzduch