... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

problem s otvaranim klapiek na celne sklo a nohy

Utorok, 29. Júla 2008, 13:51

poradte mi niekto prosim, lebo uz fak neviem kam a na koho sa obratit.tento problem sa uz taha od minuleho roka a doteraz mi nikto nevedel poradit. mam E36,1.8i r.v.97.tento problem zacal tym ze mi zacal blbnut cely panel kde je ovladanie na ventilator, smerovanie ventilatora, klima , atd. prejavovalo sa to tak ze ked som isiel po nejakej nerovnosti po ceste, tak sa mi jednoducho cely panel vypol a za chvilu zapol.podotykam ze aj napriek tomu ze to takto vypadavalo, tak regulacia a ventilator, sa dalo vtedy bez problemov nastavit kde bolo treba, ci uz na celne sklo, alebo na nohy. potom som to dal do opravy a tam mi povedali ze mi odisiel v tom paneli plosak. tak mi to tam opravili. potom to uz islo dobre, teda uz to nevypinalo. len ked teraz na nom prepnem na fukanie na celne sklo,nohy, alebo zapnem klimu, tak pocut ako ventilator zacne fukat, ale klapky neotvori a nieje z toho nic a stale mi fuka vzduch len z predu.pozhanal som si aj novy panel z druheho bavora, ale ked som ho napojil, tak robilo to rovnako ako na povodnom. dnes som bol v Regnum Bavaria Presov, tak tam mi to napojili na pocitac, ale nezistili nic a povedali mi ze vobec nevedia v com je problem.a to som bol v tom ze mi to urobia jedine v servise BMW.poradte mi prosim, kto mal podobny problem, co mam robit. lebo uz fakt neviem. teraz ked je leto je to v pohode, ale ked pride jesen zima a skla sa zacnu poriadne rosit a mrznut tak uz bude problem.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 29. Júla 2008, 14:49

mas digi panel, alebo sporak?

pexo
Autor témy

Utorok, 29. Júla 2008, 15:01

mam tam digitalny panel.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 29. Júla 2008, 15:06

hmm.. skus vybrat kastlik, tam zboku je mechanika, co otvara klapky

pexo
Autor témy

Utorok, 29. Júla 2008, 15:22

myslis vybrat celu tu skrinku na spolujazdcovej strane?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných