... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
5BMWh napísal:Jj riadiačke trva asi 10km kým sa načíta tak oka má .Teda problem je vyrieseny..
bola vyflusnuta baterkaa druhu co som skusal bola patrne vyflusnuta tiez.
Uplne ma to prekvapilo no je to tak. Z toho zvuku som vychadzal ze to bude nieco ine.. lebo nebol taky standardny no nic .
V kazdom pripade pani moc dik aspon vidite ako doverujem foru a ze sa automaticky obraciam na vas.![]()
BTW do baterie som dolial skoro tristvrtel litra a to nekecam destilovanej vody a teraz sa spokojne dobija. Tie elektrolity boli uplne na suchu. He v kazdom pripade odporucam kazemu si pred zimov baterku skontrolovat nech vas taka kravina niekde nenecha.
Inak je sranda ze vzdy ked vytiahnem baterku a dam z5 tak mi auto chvilu netaha proste nad dve tisic zrazu nic pedal na podlahe a wono to nejede... nechapem preco ale po cca 15 min jazdy uz funguje ako vino.
vivat BMW klub
vrtak316 napísal:auto nema tah lebo bola dlsie prec bat a r.jednotka sa nejaky cas potrebuje dat dohromady ak tam napojis bat.je to normalne
Helldiver napísal:Mne sa zda naopak, ze po resete je to akokeby zivsie, ale to je asi len subjektivny dojem...