... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alu napísal:@Max-Max
@Helldriver
A co ste si mysleli ze ak chces kvalitnu robotku aby to afto aj nieco vydrzalo staci vymenit iba motor???
Na to,aby to ten novy motor vyvynul aj max. vykon musis povymienat aj ine veci.Motor sam o sebe prinesie zvysenie vykonu ale nie az take ake by malo.
Samozrejme ze ak niekto chce,tak si moze vymenit iba motor ale take auto,hmm... neviem,but poriadne alebo nic.
alu napísal:@Max-Max
@Helldriver
A co ste si mysleli ze ak chces kvalitnu robotku aby to afto aj nieco vydrzalo staci vymenit iba motor???
Na to,aby to ten novy motor vyvynul aj max. vykon musis povymienat aj ine veci.Motor sam o sebe prinesie zvysenie vykonu ale nie az take ake by malo.
Samozrejme ze ak niekto chce,tak si moze vymenit iba motor ale take auto,hmm... neviem,but poriadne alebo nic.
Helldiver napísal:pri zamene M20B20 za M20B25 skoro nic, mozno len brzdy zadne ak mas bubny, inac uplne vsetko pasuje.... M30 je uz zlozitejsia zastavba, ale stale nic strasne (strasne je zastavavat M60 osemval alebo M70 dvanasthrncek)...
BaDDog napísal:Helldiver napísal:pri zamene M20B20 za M20B25 skoro nic, mozno len brzdy zadne ak mas bubny, inac uplne vsetko pasuje.... M30 je uz zlozitejsia zastavba, ale stale nic strasne (strasne je zastavavat M60 osemval alebo M70 dvanasthrncek)...
JJ.. 12V som tušim videl v e30 aj v e34...
Ale s tymi brzdami...myslím že ani jedna e30 nemala klasické bubny vzadu.. (pokial nemyslíš ručnú brzdu) ...
Možno eče tie staré z 87...ale iba tie 316 (m10)..
Majo320 napísal:piste piste. Dnes som sa rozpraval s littlepsychom osobne a je uplne na vetvy ze tam tu 2,5 supne tak som zvedavy. urcite ma vzadu kotuce je to fesnucky cabriolet. Popiste este aj nieco o motore s ETA vraj je to este silnejsie?