... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Autor témy
Auto: MB
Kraj: Trnavský

prepinac vzduchu

Streda, 9. Júla 2008, 09:37

Mam problem s prepinacom vzduchu okno - telo - nohy.
MOzem ho otacat, ale klapky mi neprepne. Vlastne teraz mozem iba otvorit alebo zavriet vzduch na "telo" Je to ovladane lankom? alebo je tam neaky sistem tiahel? ako to rozoberem? Podla BMW manualu co som stiahol, je to trosku nezrozumitelne (a to nehovorim o tych fotkach)
Ak sa to tu uz riesilo, tak sorry, ale tri hodiny som to hladal.

P.S. pre adminov. Mohlo by sa spravit take lepsie vyhladavanie, cize ked mi najde klucove slovo, a ta tema, v ktorej je ma 20 stran, tak mi ma mohlo hodit priamo na tu stranku, kde sa to slovo nachadza.

k4mz1k

Streda, 9. Júla 2008, 12:33

s tym vyhladavanim: daj si vybrat prispevky a nie temy, vtedy ta hodi presne na prispevky v ktorych sa nachadza slovo ktore hladas.

a k teme, zda sa mi ze tam su tiahla, mozno mas nejake roztrhane, sice je to drot ale neviem
E36 320iA
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Jannci
Autor témy

Pondelok, 21. Júla 2008, 12:39

necakal som ziaden zazrak, ale aspon nieco. na ovladanie teploty vidim lanko, ked dam dole plasty na soferovej strane. ale ked chcem viiet mechaniku prepinania fukaarov, musim to rozobrat od spolujazdcovej strany? musi ist von sufel? Ako? alebo musim vybrat BC, ktory je pod nim? Nechcem to cele rozhadzat, lebo to uz asi tazko poskladam do povodneho stavu?

tronick

Pondelok, 21. Júla 2008, 13:27

daj dole skrinku co je pred spolujazdcom,vela pochopis :)

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Júla 2008, 15:09

ja mam problem ze mi chyba konektor ktory ide do panelu na ovladanie kurenia a z auta mi trcia iba kabliky.nema to niekto na fotke aby som to vedel aspon podla farby pozapajat.dakujem
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Jannci
Autor témy

Streda, 23. Júla 2008, 07:46

tak som rozbral ten sufel a cuduj sa svetu, vidim mechaniku prepinania a co este? vyskoceny bouden. Tak som to dal dokopy a uz to funguje

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných