... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

reskara
Autor témy
Auto: Bmw 318,i,touring
Kraj: Bratislavský

prehrievanie motora

Sobota, 24. Septembra 2011, 20:26

zdravim,zacalo mi na e36,1.8i,zohrievat voda nad 90,vacsinou len ked som isiel v kolone alebo v meste a na semaforoch,

vodu som mal dost,ale v posledny den mi to uz prehrievalo aj za jazdy a rucicka vody vzdy vybehla az na cervenu.pravdaze som zastal ale praskol mi chladic ztoho prehriatia.vimenil som ho,aj vodnu pumpu,termostat bol ok,ale zatial som ho tam nedal.
ide oto ze mi to robi zase aj za jazdy ale nie az na cervenu ale tesne pred nou,takze uz vobec neviem ze co to moze byt.
,mam i dalsi problkrm ktory som tu uz spominal,ze mi dusy motor ale iba niekedy ako keby seka a zabere len ked dam na podlahu,ci to nemoze byt regulacia volnobehu,poradte nieco,diky. :(

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: prehrievanie motora

Sobota, 24. Septembra 2011, 22:48

a vrtula chladica je ok? viska je na tom ako?
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

deejaytommmi

Utorok, 27. Septembra 2011, 12:14

jednoznačne vrtula

reskara
Autor témy
Auto: Bmw 318,i,touring

Utorok, 27. Septembra 2011, 14:50

vrtula je ok,rozobrala sa hlava motora,skusime vymenit tesnenie pod hlavu,a ked ani to nepomoze tak potom je asi prasknuta hlava.ale to neviem.

deejaytommmi

Streda, 28. Septembra 2011, 08:16

keď máš zohriaty motor na prevádzkovú teplotu a keď strčíš ruku do vrtule, zastaví sa ti ale neublíži ti (kludne to vyskúšaj), ale keď je teplota vyššia ako prevádzková teplota, ruku tam môžeš dať... buď ti pekne otrepe prsty, alebo sa ti zlomí vrtuľa... funguje ti to takto? :smile:

vlado.mt
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Októbra 2011, 21:25

Trati sa ti voda? Mas vodu v oleji alebo naopak? Ak nie do hlavy by som sa nepustal a pozrel chladic,mne sa tiez prehrieval iba ked dostal zabrat kopce alebo ked som ho vytacal a kazdy to bude hlava alebo tesnenie a nakoniec to bol chladic zaneseny,mal slaby prietok nestihalo to chladit...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 11 neregistrovaných